İlerlemeden kurtull, yoksa sittin sene yapışır sanaaHenüz o aşamaya varmadı kontrollü ilerliyoruz: ))
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İlerlemeden kurtull, yoksa sittin sene yapışır sanaaHenüz o aşamaya varmadı kontrollü ilerliyoruz: ))
İğne fobisinden maalesef kurtulamıyorum, diğerinden memnunum : ))İlerlemeden kurtull, yoksa sittin sene yapışır sanaa
Hayıy üzülüyümPeki hemen yarın banlatıyorum kendimi![]()
Adım yok listedeHayıy üzülüyüm
Duygusal çöktüm ühüüü öteki gün adın listede.pAdım yok listede![]()
hayatımdan 2025i çıkartıp takvimlerden silmek isterdim öyle nefretlik bir seneydiBit artık 2025
Kulağıma fısıldar mısınız hanımefendi catliycam şorda ppnolur artık yeter........ nolur artık; seni biri durdursun......... deli ettin kendini(forum içi.............)
Şu forumdaki lafların kime gittiğini asla anlamıyorum…. Bana olanlar varsa onları da anlamıyorum… direkt nick verin bana söyledikleriniz de ltfn…. Havada kalmasın…….
BİR SONRAKİ YAYINDA...... YER YERİNDEN OYNAYACAK.........Kulağıma fısıldar mısınız hanımefendi catliycam şorda pp
Tarih?BİR SONRAKİ YAYINDA...... YER YERİNDEN OYNAYACAK.........
@leavemealone bakanlıklardan gerekli izinleri alınca........... mit, fbi, cia, nsa...... hepsinin gözü üzerimizde olacak....... sülo'nun bile gizli gizli dinleyeceği bir yayın.......Tarih?
Bu yayını gizli bir serverdan yerin altından yapıcam.@leavemealone bakanlıklardan gerekli izinleri alınca........... mit, fbi, cia, nsa...... hepsinin gözü üzerimizde olacak....... sülo'nun bile gizli gizli dinleyeceği bir yayın.......
Yazları bahçeli evimize geçiyoruz. Mayıs dedin mi bizim ev ahalisini abarduman da buhran basıyor.Demek yazligjn var