Piremses kalbimden nur ruhumdan söylüyorum tabi bozulursun bay muhalefet.dNe kadar neşelisin ya. Çok sinir bozucu bir durum :d
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Piremses kalbimden nur ruhumdan söylüyorum tabi bozulursun bay muhalefet.dNe kadar neşelisin ya. Çok sinir bozucu bir durum :d
Piremses kalbimden nur ruhumdan söylüyorum tabi bozulursun bay muhalefet.d
Tüneldeyim alo alooo al al aaaa.Bu arada dikkatimi çekti ikimizde platin üyeyiz yeşiliz. Ne çok ortak yönümüz varmış. Tanışalım mı ehehe![]()
Tüneldeyim alo alooo al al aaaa.
Büyütülen çocuk ben mi oluyorum :sEkli dosyayı görüntüle 121333
Bizde böylee Kurt beyi.dd
Ne kaa kötü örnekk ne kaaa şurda çoluk çocuk büyütülüyorr. Aaa çok ayıp.dd
Azalt biraz canım yaEkli dosyayı görüntüle 121333
Bizde böylee Kurt beyi.dd
Ne kaa kötü örnekk ne kaaa şurda çoluk çocuk büyütülüyorr. Aaa çok ayıp.dd
Çalış seninde olurrAzalt biraz canım ya![]()
Bugün ejderha gibiyim sanırım sen haklısın doğru tespit tebrik ederim :d@Onurcan Hayır senden bahsetmedim ki..Ben evlenip burda çocuğu olanlardan bahsettim. Gevelemem direk adamına ateş ederim haberin olsun.dd
Güleriz eğleniriz ama çızgımın nokta atışı daimi var her birey gibi. DddBugün ejderha gibiyim sanırım sen haklısın doğru tespit tebrik ederim :d
Tamam zaten biraz duruldum ben :d@Onurcan gizem yaratmaya çalışma.d Kendi sözlerin olsun başımla beraber olsun tımım mıı.dd
Sende olaylar ışık hızı rabbül aleminn.dTamam zaten biraz duruldum ben :d
O zaman kemiklerinin kalıntılarını bulmaktan başla.d Tüh arkeolog arkadaşım da yok.dddYol burada da sıkıntı malesef, git gel 3 saate yakin bi mesafe.
100000 yıl önceki olay o en az mamutlar kadar eski.