Dünyaya 2.ci kez gelmek istermiydiniz.

• Kullanıcı Yabani
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
evet...... ama bu sefer hangi coğrafyada, hangi dinden, hangi ailenin bireyi olacağıma ben karar vereceğim.......

Budizm denen dinin öğretilerinde reenkarnasyon denilen doğum-ölüm döngüsünün tekrarı var zaten. Düşünsene ikinci kez dünyaya geliyorsun ama hayvan olarak.
Başka bir hayat yok, o yüzden bu hayatı olabildiğince kıymetli yaşamak gerek.

İsterdim. Hem de sipariş üzere değil, random. Belki vodka içip buzlu suda yüzen biri olurdum, belki daha güzel dünyaların hayaliyle ülkesinden kaçmaya çalışan bir mülteci, belki o zaman gezmeyi çok sever, bir gezgin olurdum, belki sert coğrafyaların sert insanlarından biri.

Tüm hikayeler ilgimi çekiyor. Aynı hikayeyi tekrar yaşamaya da varım. Değişiklik yapacağım birkaç kararım var. Diğer yoldan gitseydim, neler olurdu? Merak ediyorum.

Birinin yüzüne tekrar tükürmek şartıyla gelmek isterdim ..

Nayır, nolamaz.
Yeterince mücadele verdim hayatla. Artık keyfime bakıyorum.:)

Ben istemedim zatenn var olmayı. Ama var oldum Eğer Allah bir kez daha var ederse Boynum kıldan ince.

Tabi simdi Allah nekadar omur verdiyse bana devam. ama bunun sonrasinda tekrar gelmek ister miyim.. nope. kim bilir dunya 100 yil sonrasi ne alemde, kultur-din nasil yasaniyor, baska turlu alametler ve zorluklar, savaslar, doga ve dunya kirlenmesi. umarim cocuklarimizi, torunlarimizi, neslimizi iyi yetistiririz de fark yaratir

yine cok negatif ama napayiiiiiim boyle dusunuyorum :p

yaşadıgım hayatı yaşıyacaksam neden olmasın 5.kez bile gelmek ister idim* :emoji_hugging:

Tekrar geldiğimde evi satıp Bitcoin'e bascam

Ben isterdim heralde ama dünya aynı dünya olur muydu acaba :(

Geri