Dünyaya 2.ci kez gelmek istermiydiniz.

• Kullanıcı Yabani
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Şeytan korusun bir daha dünyaya gelmek nedir..4EB1A952-1002-4B89-A42A-028BFC364765.jpeg

Amaçsız bir şekilde gelmek istemezdim fakat anlamlı bir görev için geleceksem, olabilir.

Son düzenleme:
Isterdim ya, ben seviyorum yasamayi

images

Evet ama tek şartım aynı hayatı aynı şartlarla yeniden yaşamak olacak...

Sanki ilkini kendileri istemiş gibi birde ikinciye cevap vermişler.

Bu dünyaya mı madem ikinci kez geleceğiz bari başka dünya hayal edelim.

yaşadıgım hayatı yaşıyacaksam gelmek isterdim tekrardan

Ölümü bildiğiniz halde genede gelmeye razısınız

ben hurilerle takılacağım
siz ne bok yerseniz yiyin

İkinci bir başarısızlığı istemem.

ölmeyeyim işte, böyle devam edeyim..ne eziyet çektircem şimdi anneme tekrar

Bir at olarak geleyim , ucsuz bucaksız çayırlarda papatya tarlalarinda amacsizca koşayim esen yelin eşliğinde.
Sonra bir daha koşayım insan eli değmemiş en ıssız ormanlarda.
Bu işin sonunda inşallah yarış atı olmam , amin.

Bir at olarak geleyim , ucsuz bucaksız çayırlarda papatya tarlalarinda amacsizca koşayim esen yelin eşliğinde.
Sonra bir daha koşayım insan eli değmemiş en ıssız ormanlarda.
Bu işin sonunda inşallah yarış atı olmam , amin.
Bari doğacağın ülkeyide yazsaydın bizim diyarlarda at’tan her türlü yararlanıyor kimi sucuk yapar kimi garibimin ırzına geçer

Bari doğacağın ülkeyide yazsaydın bizim diyarlarda at’tan her türlü yararlanıyor kimi sucuk yapar kimi garibimin ırzına geçer
Sizin evin yakınlarında doğardım büyük ihtimalle , hangi ülkede olduğunu bilmiyorum ama ahlak ve insanlıktan dem vurup herfırsatta iğrençleşen biri olarak çokta uzakta değilsindir.

Her gecenin sonunda ben varım , her sabah uyandığında gördüğün şey benden başkası degil.
Belki bir dahaki hayatında at olarak doğardın ve seni karım yapardim kim bilir.

Bunlar sadece varsayım , bekleyip sonunu göreceğiz.

Sizin evin yakınlarında doğardım büyük ihtimalle , hangi ülkede olduğunu bilmiyorum ama ahlak ve insanlıktan dem vurup herfırsatta iğrençleşen biri olarak çokta uzakta değilsindir.

Her gecenin sonunda ben varım , her sabah uyandığında gördüğün şey benden başkası degil.
Belki bir dahaki hayatında at olarak doğardın ve seni karım yapardim kim bilir.

Bunlar sadece varsayım , bekleyip sonunu göreceğiz.
İşi duygusallığa bağlamış Türkiye’deki durumu izah ettim yani bahtsız dişoo

sorgusuz sualsiz tek cevabım var düşünmeden evet evet evett ben yaşamı her ne olursa olsun yaşamayı seviyorum.
İşin ucunda fanatik Galatasaraylı doğmakta var büyük risk bir daha düşünmen lazım yossy

Geri