Dünyaya 2.ci kez gelmek istermiydiniz.

• Kullanıcı Yabani
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
İşi duygusallığa bağlamış Türkiye’deki durumu izah ettim yani bahtsız dişoo
Gül uzattında sana kaktüsmü ikram ettik ? İnsanlarla iletişime gececegin zaman kelimeleri duzgun seçmeyi ögreteceğim sana , herkes senin gibi davar değil çok şükür.

İroninin yeri burası muhattabı'da ben değilim bunu biliyorsun , amacına uygun bi mesaj yazmaya çalıştım , üzme kendini.

İşin ucunda fanatik Galatasaraylı doğmakta var büyük risk bir daha düşünmen lazım yossy
Annem çok çabaladı yabannnnn beni fanatik gsli yapmak için ama yapamadı sonuçta Kartal her yerde Kartal devam 2.kez gelsemde sevdam siyah beyaz:=)

Gül uzattında sana kaktüsmü ikram ettik ? İnsanlarla iletişime gececegin zaman kelimeleri duzgun seçmeyi ögreteceğim sana , herkes senin gibi davar değil çok şükür.

İroninin yeri burası muhattabı'da ben değilim bunu biliyorsun , amacına uygun bi mesaj yazmaya çalıştım , üzme kendini.
Lan dişo iyi anıma denk geldin bugün sabah işe gidip geri gidiyorum eve onun hatrına dikenli laf etmeyeceğim su çulluğu

Hayata yeniden bir kelebek olarak gelirsin ve çiçekten çiçeğe uçarsın. O arada bir Bıldırcın görünür gökte ve seni yakalar, öldürür ve yer.

Son düzenleme:
Lan dişo iyi anıma denk geldin bugün sabah işe gidip geri gidiyorum eve onun hatrına dikenli laf etmeyeceğim su çulluğu
Kişilere , kendinize davranılmasını istemediğiniz gibi davranıp hakettiğiniz cevabı alıncada zırlıyorsunuz , hiç değişmeyeceksiniz.

Sorun aslında sende değil , sana dilediğince at koşturup diledigince zılgıt çektirenlerde.

Sakiniz nilu , iki medeni insan gibi konuşuyoruz.

Kişilere , kendinize davranılmasını istemediğiniz gibi davranıp hakettiğiniz cevabı alıncada zırlıyorsunuz , hiç değişmeyeceksiniz.

Sorun aslında sende değil , sana dilediğince at koşturup diledigince zılgıt çektirenlerde.

Sakiniz nilu , iki medeni insan gibi konuşuyoruz.
Aferin geliştirmişsin kendini peki ne olmasını isterdin senin gibilere mi uyup onların dilediği gibi biri mi olayım fazla önemseme buraları Senin gibi boş sıradan şeyler.beni aşağalama girişiminde bulunup egonu tatmin etme gülüm

Dünya ya geleceksem 2.kez kız olarak gelmek isterdim

Aferin geliştirmişsin kendini peki ne olmasını isterdin senin gibilere mi uyup onların dilediği gibi biri mi olayım fazla önemseme buraları Senin gibi boş sıradan şeyler.beni aşağalama girişiminde bulunup egonu tatmin etme gülüm
Seni karşıma alip insan yerine koyduğum icin mutlu olmalısın , kendin bile bunu haketmediğinin farkındasındır.
Mesajimi alıntılayıp olası bi tartışmaya zemini kendin hazırlardın hemde kendin gibi çirkin bi uslub ile durduk yere yazmıyorum yani bunları sana.

Forumu iyice ağlama duvarı haline getirdin kendi açından , var git yoluna.

Seni karşıma alip insan yerine koyduğum icin mutlu olmalısın , kendin bile bunu haketmediğinin farkındasındır.
Mesajimi alıntılayıp olası bi tartışmaya zemini kendin hazırlardın hemde kendin gibi çirkin bi uslub ile durduk yere yazmıyorum yani bunları sana.

Forumu iyice ağlama duvarı haline getirdin kendi açından , var git yoluna.
Ne kadar mütevazi Bülent ablamız gibi konuştun valla insanı gözünde fazla büyütmüşsün cano nasıl mutlu olduk sorma iyi ki önemseyip yazdın yoksa varlığımdan şüphe duyacaktım.senin gibilerini ciddi alsaydım alaycı üslupumdan çoktan vazgeçerdim boşuna vızlaşma beni rencide edemen

Hele bir ilkinin hakkından gelelim de...

Şakayı anlamayanlar için;

iki üç dört
ver allahım ver
gelin gelin

Geri