Arkadaşlar dün felekten bir gece çalayım dedim ve 10 larca içkiyi aldım iş çıkışı evimin yolunu tuttum. Gece bir içiyorum görseniz herşey güzel falan tüm aldıgım içkileri bitirdim sonra sızmışım...
Bugun sabah kalktıgımda inanılmaz bir baş ağrısı ve miğde bulantısı ile karşılaştım inanın kahvaltı yapamadım miğde bulantım yüzünden. Neyse cüzdanımdan o yüz yılın icadı o müthiş ilacı buldum adı da '' Alka - Seltzer.. 2 tablet suya attım içim yarım saatte bomba gibi oldum... Benim gibi olun sizde. Bu ilacı alın aldırın !!!!!!
Ünlü bilim adamı yazar şahir nobel ödüllü usta kişilik ;
Sigmund Freud ' in güzel bir sözüyle , sözlerimi noktalayım...
"Erkeğin cüzdanına bakın. eğer cüzdanında Alka Seltzer ve prezervatif varsa o adam eğlenmesini biliyordur. "
Bugun sabah kalktıgımda inanılmaz bir baş ağrısı ve miğde bulantısı ile karşılaştım inanın kahvaltı yapamadım miğde bulantım yüzünden. Neyse cüzdanımdan o yüz yılın icadı o müthiş ilacı buldum adı da '' Alka - Seltzer.. 2 tablet suya attım içim yarım saatte bomba gibi oldum... Benim gibi olun sizde. Bu ilacı alın aldırın !!!!!!
Ünlü bilim adamı yazar şahir nobel ödüllü usta kişilik ;
Sigmund Freud ' in güzel bir sözüyle , sözlerimi noktalayım...
"Erkeğin cüzdanına bakın. eğer cüzdanında Alka Seltzer ve prezervatif varsa o adam eğlenmesini biliyordur. "