Dün o uzun gece

Konu sahibi son olarak 4222 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar dün felekten bir gece çalayım dedim ve 10 larca içkiyi aldım iş çıkışı evimin yolunu tuttum. Gece bir içiyorum görseniz herşey güzel falan tüm aldıgım içkileri bitirdim sonra sızmışım...

Bugun sabah kalktıgımda inanılmaz bir baş ağrısı ve miğde bulantısı ile karşılaştım inanın kahvaltı yapamadım miğde bulantım yüzünden. Neyse cüzdanımdan o yüz yılın icadı o müthiş ilacı buldum adı da '' Alka - Seltzer.. 2 tablet suya attım içim yarım saatte bomba gibi oldum... Benim gibi olun sizde. Bu ilacı alın aldırın !!!!!!

Ünlü bilim adamı yazar şahir nobel ödüllü usta kişilik ;

Sigmund Freud ' in güzel bir sözüyle , sözlerimi noktalayım...

"Erkeğin cüzdanına bakın. eğer cüzdanında Alka Seltzer ve prezervatif varsa o adam eğlenmesini biliyordur. "

Alka - Seltzer bombadır. kafaya reset niteliğinde..

yanında çubuk kraker yerim. ertesşi gün hapı denir bazı kitleler tarafından

Ben senin konularını anlayamıyorum ya sorun bende mi ? Tamam sorun bende :) Gideyim öyleyse

Helvamı yemek için gün mü sayıyorsın ?

Sonra neden kilo aldım de. Tipik kadın sendromu.:pat::pat:

yok öyle takıntılarım seniin helvanı yiceme sokaktaki hayvanlara veririm en azından bi işe yaramış olursun:d

yok öyle takıntılarım seniin helvanı yiceme sokaktaki hayvanlara veririm en azından bi işe yaramış olursun:d

Zaten sana helva falan yok. cenazemde katılım şartı var '' Çirkin kızları almıyoruz '' şeklinde. Ölüyorum bari son kez güzel kızları göreyim. Değil mi ?

benimde cüzdanımda majezik var, hangi kategorideyim acaba?

Zaten sana helva falan yok. cenazemde katılım şartı var '' Çirkin kızları almıyoruz '' şeklinde. Ölüyorum bari son kez güzel kızları göreyim. Değil mi ?

cenazende ölmüş olduğuna göre etrafını nasıl göreceksin merak ediyorum:d Ne yiyip içmişsen beyin hücrelerinde iflas etmiş

peki gardaşım :(

cenazende ölmüş olduğuna göre etrafını nasıl göreceksin merak ediyorum:d Ne yiyip içmişsen beyin hücrelerinde iflas etmiş

Bir ölü son anlarına kadar etrafını görür. Üzerine toprak atanları görür. Hiç mi Kuran-ı Kerim okumadın pıtırcıgım benım. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri