Dün o uzun gece

Konu sahibi son olarak 4222 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir ölü son anlarına kadar etrafını görür. Üzerine toprak atanları görür. Hiç mi Kuran-ı Kerim okumadın pıtırcıgım benım. :D

ölü değil canım ruh görür sen okumuşsunda idrak edememişsin. ha öldükten sonra ben yok olacağım tamamen kafasındaysan sana kolay gele

ölü değil canım ruh görür sen okumuşsunda idrak edememişsin. ha öldükten sonra ben yok olacağım tamamen kafasındaysan sana kolay gele

Ha ölü ha ruh sonuçta. cenazeme katılan güzel-çirkin kızları görebiliyorum değil mi ? Bu kız çok pıtırcık ya :D

Hiç mi arkadasin yok la? Evde tek olduğunu okumadım bile akşamdan kaldığını okudum sadece.
Ne içtin soruma cevap ver bari.

Arkadaşla ne alakası var. ertesi gün iş başı yapıcaktım. rakı ortamında en az sabah 4-5 e kadar oturmam gerek. işi kaçırırım öyle oluncada.

Efes extra shot 6 kutu.

Arkadaşla ne alakası var. ertesi gün iş başı yapıcaktım. rakı ortamında en az sabah 4-5 e kadar oturmam gerek. işi kaçırırım öyle oluncada.

Efes extra shot 6 kutu.

Ben en iyi arkadasimla oturup rakı içerim. Gece 2 en gec 3 e kadar (Herkesi kendim gibi saniyorum olabilir) Bi tek onla içerim zaten. Ben de tekila vodka falan içtin sandım.

Ben en iyi arkadasimla oturup rakı içerim. Gece 2 en gec 3 e kadar (Herkesi kendim gibi saniyorum olabilir) Bi tek onla içerim zaten. Ben de tekila vodka falan içtin sandım.

Rakının yeri çok ayrı. Mis gibi tadı var. Çok severim.

Arada Vodka-red bull yapıyorum

Alka-seltzer candır eksik etmeyiz :).

dün uzun gece
bugün kısa mı?
(yine zeka fışkırıyo benden) :hih:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri