Benim yönetimde olduğum ( ne kadar süre geçti bilmiyorum tahmini 2 yıl olmuştur ) süreçte kimsenin süresiz banını kaldırmadım. Hep aynı noktadaydım ya herkesinki kalkar ya kimseninki. Benden önce olmuşsa bilemem.mahlasın banı kalkmamışsa ne öyle algı yaratılıyordu kalktı diye. Duhanın süresiz banı kalksın kalmasın benim için bir önemi yok. Daha önce affedilenler oldu süresizden dönülen çok oldu. Niye şimdi ya hiç ya hep deniliyor onu anlamıyorum. O zaman diğer kararlarınız şaibeliydi. En başından net kurallara uyulsaydı şu an bunlar konuşulmazdı zaten.
Aman ne yaparsanız yapın banane ben bir çözüm oluşturmak istedim her iki tarafı da memnun eden, sonra eski üyeleri zorla foruma getirtmeye çalışmayın üye yok diye...
Mahlas konusunda vardır devletin bir bildiği… Belki de bir kaç üyenin mahlas multisi olduğundan şüphelenilmiştir. Hesaba giriş olsub İp çakışması versin diye Mahlas banı kaldırılıp, panelden yıldırılmaya devam edilmiştir. Devlet aklı…
Ne istiyorsak yapmıyoruz aybediyorsun, kural neyse onu uyguluyoruz. E bir de bir zahmet kendi yakınlarımıza da iğneyi batıralım. Duhan benim de arkadaşım. Ama ona da söyledim ben Duhana çok kızgınım mesela.