Şimdi muhabbetler edildi geyikler yapıldı konudaki bir takım yanlış anlaşılmalara / soru işaretlerine cevaplar vereyim ondan sonra devam edelim.
1-) Duhan birisine “çırpı bacak” dediği için değil. “Senin çırpı bacaklarını g*t*ne s*krım , su**yancı, onun bunun çocuğu” dediği için banlandı. Bunu da kural kitapçığı değiştiğinden bu yana 4.kez yaptığı için ban süresi süresiz oldu. Biliyorsunuz aynı ihlalin tekrarında ban süresi katlanarak artıyor. Küfürde de 4.ihlal süresiz ban.
2-) Karga tehditten süreli olarak banlandı resmiyette. Daha sonra ban süresi uzatıldı. Ama işin aslında politik görüşlerinden banlandı.
Ban süresinin haksız olduğu konusunda o zaman da yazdım. Ama zaten süresiz banlıydı forumda, af ile gelmişti. Affeden affını geri aldı.
3-) Af istiyorsanız ya herkese isteyecekseniz ya kimseye. Arkadaşınıza af, beri ki terörist öbürü dm ifşacısı ile olmaz. Mizahla karışık da yazdım konuya. Ya herkes ya hiç kimse. Herkesi tartışıyorsanız buyrun. Ama kişiye özel af ı ıh. Doğru bir uygulama değil. Ben sizinle arkadaşım diye bunu yaparsam, yarın başkası ile arkadaş olan başka bir yönetici de sizin sevmediğiniz cenahtan birilerini kayırır yine kaos çıkar. Netlik önemli.
4-) Hesna, Lanet beriki kimdir, nedir, ne zaman banlanmıştır bilmem. Milattan öncenin olayları. O zamanki banlar haklı mıydı haksız mıydı onu da bilmem.
5-) Belki de Mahlasın banı kalkmamıştır? Zaten o hesap erişilmez bir noktadadır? Olamaz mı? Olabilir…