#duhaniçinadalet

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mahlasın banı kalkmamışsa ne öyle algı yaratılıyordu kalktı diye. Duhanın süresiz banı kalksın kalmasın benim için bir önemi yok. Daha önce affedilenler oldu süresizden dönülen çok oldu. Niye şimdi ya hiç ya hep deniliyor onu anlamıyorum. O zaman diğer kararlarınız şaibeliydi. En başından net kurallara uyulsaydı şu an bunlar konuşulmazdı zaten.
Aman ne yaparsanız yapın banane ben bir çözüm oluşturmak istedim her iki tarafı da memnun eden, sonra eski üyeleri zorla foruma getirtmeye çalışmayın üye yok diye...
Benim yönetimde olduğum ( ne kadar süre geçti bilmiyorum tahmini 2 yıl olmuştur ) süreçte kimsenin süresiz banını kaldırmadım. Hep aynı noktadaydım ya herkesinki kalkar ya kimseninki. Benden önce olmuşsa bilemem.

Mahlas konusunda vardır devletin bir bildiği… Belki de bir kaç üyenin mahlas multisi olduğundan şüphelenilmiştir. Hesaba giriş olsub İp çakışması versin diye Mahlas banı kaldırılıp, panelden yıldırılmaya devam edilmiştir. Devlet aklı…

Ne istiyorsak yapmıyoruz aybediyorsun, kural neyse onu uyguluyoruz. E bir de bir zahmet kendi yakınlarımıza da iğneyi batıralım. Duhan benim de arkadaşım. Ama ona da söyledim ben Duhana çok kızgınım mesela.

Benim yönetimde olduğum ( ne kadar süre geçti bilmiyorum tahmini 2 yıl olmuştur ) süreçte kimsenin süresiz banını kaldırmadım. Hep aynı noktadaydım ya herkesinki kalkar ya kimseninki. Benden önce olmuşsa bilemem.

Mahlas konusunda vardır devletin bir bildiği… Belki de bir kaç üyenin mahlas multisi olduğundan şüphelenilmiştir. Hesaba giriş olsub İp çakışması versin diye Mahlas banı kaldırılıp, panelden yıldırılmaya devam edilmiştir. Devlet aklı…

Ne istiyorsak yapmıyoruz aybediyorsun, kural neyse onu uyguluyoruz. E bir de bir zahmet kendi yakınlarımıza da iğneyi batıralım. Duhan benim de arkadaşım. Ama ona da söyledim ben Duhana çok kızgınım mesela.
arkadaşın mı gerçekten... ben kaldırılsın mı dedim algı yaratıyorsun avukat bey... ben gelmem bu oyuna...
arkadaş banları üzerinden gidiyorsak hesnanın banını kaldırın o benim kankam artık... kızı yok yere banladılar sırf swatla tartıştı diye....
kürdoyu da swat sırf onunla tartıştı diye banladı @Swat dovru mu samet sonra kaldırdı kızın banını kızgınlık anıyla banladığı için.
ya hep ya hiç durumu doğru değil ha yapılır yapılmaz banane fakat herkes gibi kendi düşüncelerimizi dile getireceğiz her zaman olduğu gibi. bunun için de yok evet ya da hayır diyecekseniz yazın yoksa susun diyemez kimse.

arkadaşın mı gerçekten... ben kaldırılsın mı dedim algı yaratıyorsun avukat bey... ben gelmem bu oyuna...
arkadaş banları üzerinden gidiyorsak hesnanın banını kaldırın o benim kankam artık... kızı yok yere banladılar sırf swatla tartıştı diye....
kürdoyu da swat sırf onunla tartıştı diye banladı @Swat dovru mu samet sonra kaldırdı kızın banını kızgınlık anıyla banladığı için.
ya hep ya hiç durumu doğru değil ha yapılır yapılmaz banane fakat herkes gibi kendi düşüncelerimizi dile getireceğiz her zaman olduğu gibi. bunun için de yok evet ya da hayır diyecekseniz yazın yoksa susun diyemez kimse.
Yok yahu susun demiyorum, öyle bir anlam çıkmasın. Tabii ki getirin dile. Ama benim de düşüncem “Kurtuluş yok tek başına ya hep beraber ya hiçbirimiz” ben de bunu söylüyorum karşı fikir olarak. Yoksa biri müstakil birinin banı kalksın da diyebilir, müstakil biri süresiz banlansın da diyebilir. Fikirdir. Saygı duyarız, uygulayıp uygulamama kısmını yönetimde tartışırız hep beraber.

E dedin ya anket açılsın en çok oy alan 3 üyenin banı kalksın diye …. Duhan konusu sükseyi yapmış gidiyor. 3 ün 1 i kesin Duhan belli olmuyor mu? Demokrasi adı altında kılıf bulmak algı yapmak olmuyor da benim arkadaş isteği demem mi algı oluyor avkatlardan daha avkat arkaaşım….

Hesna zamanı ben yoktum. Komple forumda yoktum nedir ne değildir bilmiyorum. Ama Kedinin banında kural kitapçığının dışına çıkıldı evet, ben bunu forumda genele de yazdım, yönetimde de saatlerce muhalefet ettim. Ve bu hatadan dönüldü. Kurala uygun süreye çekildi ban.

Ve evet Duhan benim arkadaşım. Bu forumda instagramdan takipleştiğim 6-7 kişiden biri. Ama arkadaşım da olsa kural neyse o. Bu bir çok arkadaşlığa mal oldu bana olacak da farkındayım. Ama yönetimde değilken eleştirdiğim yöneticilere ben şimdi dönüşemem..

Yok yahu susun demiyorum, öyle bir anlam çıkmasın. Tabii ki getirin dile. Ama benim de düşüncem “Kurtuluş yok tek başına ya hep beraber ya hiçbirimiz” ben de bunu söylüyorum karşı fikir olarak. Yoksa biri müstakil birinin banı kalksın da diyebilir, müstakil biri süresiz banlansın da diyebilir. Fikirdir. Saygı duyarız, uygulayıp uygulamama kısmını yönetimde tartışırız hep beraber.

E dedin ya anket açılsın en çok oy alan 3 üyenin banı kalksın diye …. Duhan konusu sükseyi yapmış gidiyor. 3 ün 1 i kesin Duhan belli olmuyor mu? Demokrasi adı altında kılıf bulmak algı yapmak olmuyor da benim arkadaş isteği demem mi algı oluyor avkatlardan daha avkat arkaaşım….

Hesna zamanı ben yoktum. Komple forumda yoktum nedir ne değildir bilmiyorum. Ama Kedinin banında kural kitapçığının dışına çıkıldı evet, ben bunu forumda genele de yazdım, yönetimde de saatlerce muhalefet ettim. Ve bu hatadan dönüldü. Kurala uygun süreye çekildi ban.

Ve evet Duhan benim arkadaşım. Bu forumda instagramdan takipleştiğim 6-7 kişiden biri. Ama arkadaşım da olsa kural neyse o. Bu bir çok arkadaşlığa mal oldu bana olacak da farkındayım. Ama yönetimde değilken eleştirdiğim yöneticilere ben şimdi dönüşemem..
Sen susun demiyorsun zaten lafım sana değil sinirlendiğim bir duruma atıf yaptım yalnızca.
teşekkür ederim harun avkate, güzel ve yeterli bir mesaj benim için.
kaldırılsın kaldırılmasın beni bağlamıyor dediğim gibi. Sadece iki tarafı da memnun edebilecek bir çözüm söylemek istedim hepsi bu. her hareket çok normalmiş de benim sözüm abesmiş yorumu yapmalarına tepki gösterdim sadece.
teşekkür ederim harun

Son düzenleme:
Duhan'ı tanımam ama adamın sevenleri var demekki, ben banlansam #bombacımülayimiçinadalet demezdi kimse.

Belkide şunları görürdük;

#bombacımülayimbanlıkalsın
#bombacımülayimeağırlaştırılmışsüresizbanatılsın
#bombacımülayimsizforumcandır
#bombacımülayimdenkurtuldukçokşükür

Duhan'ı tanımam ama adamın sevenleri var demekki, ben banlansam #bombacımülayimiçinadalet demezdi kimse.

Belkide şunları görürdük;

#bombacımülayimbanlıkalsın
#bombacımülayimeağırlaştırılmışsüresizbanatılsın
#bombacımülayimsizforumcandır
#bombacımülayimdenkurtuldukçokşükür
Saçmalama kanımın son damlasına kadar savunacam seni hiç merak etme hadi git şimdi banlan ve gör kjkjkh

Off @HosgeldinHarunAbi niye siliyorsun mesajları kavga etmiyoruz ki :(

Bu kurallarda duhanın banından sonra kesin uygulanmaya başladı…Aynen kankalarından biri banlansa tolerans göstermeden kuralları direkte uygulardın xd

herkesin bir şekilde banına af gelmiş
bir seferinde benim banlanmam bile saçmayken bir hafta ban atılmıştı
sonra da bir aya çıkarılmıştı
bu hikayede yanan yine ben olmuşum

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
Şimdi muhabbetler edildi geyikler yapıldı konudaki bir takım yanlış anlaşılmalara / soru işaretlerine cevaplar vereyim ondan sonra devam edelim.

1-) Duhan birisine “çırpı bacak” dediği için değil. “Senin çırpı bacaklarını g*t*ne s*krım , su**yancı, onun bunun çocuğu” dediği için banlandı. Bunu da kural kitapçığı değiştiğinden bu yana 4.kez yaptığı için ban süresi süresiz oldu. Biliyorsunuz aynı ihlalin tekrarında ban süresi katlanarak artıyor. Küfürde de 4.ihlal süresiz ban.

2-) Karga tehditten süreli olarak banlandı resmiyette. Daha sonra ban süresi uzatıldı. Ama işin aslında politik görüşlerinden banlandı.
Ban süresinin haksız olduğu konusunda o zaman da yazdım. Ama zaten süresiz banlıydı forumda, af ile gelmişti. Affeden affını geri aldı.

3-) Af istiyorsanız ya herkese isteyecekseniz ya kimseye. Arkadaşınıza af, beri ki terörist öbürü dm ifşacısı ile olmaz. Mizahla karışık da yazdım konuya. Ya herkes ya hiç kimse. Herkesi tartışıyorsanız buyrun. Ama kişiye özel af ı ıh. Doğru bir uygulama değil. Ben sizinle arkadaşım diye bunu yaparsam, yarın başkası ile arkadaş olan başka bir yönetici de sizin sevmediğiniz cenahtan birilerini kayırır yine kaos çıkar. Netlik önemli.

4-) Hesna, Lanet beriki kimdir, nedir, ne zaman banlanmıştır bilmem. Milattan öncenin olayları. O zamanki banlar haklı mıydı haksız mıydı onu da bilmem.

5-) Belki de Mahlasın banı kalkmamıştır? Zaten o hesap erişilmez bir noktadadır? Olamaz mı? Olabilir…

Duhan haksız banlanmadı zaten. Karga konusunda senin gibi düşünen üye sayısı çok az. Ama hala “politik görüş” evet. Konuyu o kadar dallandırıp budaklandırdınız ki. Ben 2 isim harici genel affa karşıyım. Tabii ki de görüşlerimi dile getireceğim bunu kimseye soracak değilim. Ve pek tabii siz kimin banını isterseniz onun banını açacaksınız. Burası da ekmeğimiz suyumuz değil, sağa sola PKK güzellemesi yapan adam geri gelecekse ben girmem olur biter, kimse nimet değil burada. Ama sanki ilk defa birinin banının kaldırılması istenmişte niye genel af konuşmuyoruz gibi lanse etmeyin. Kaç üyenin banı kaldırıldı genel af konuşulmadan. Duhan da mı olay patladı?

Saygılar sonsuz, 137574782. kez banlanan ve banı açılan kargayı geri getirip ilk 1 ay efendi takılmasını sonrasında da gerçek yüzünü gösterip millete salça olmasını izleyebilirsiniz. Dediğim gibi kimse hint kumaşı değil burada. Burası da kimse için ekmek su değil. Tecrübeyle sabit şeyleri yeniden yeniden denemenin anlamı yok. Açarsınız oylamayı, millet multilerini fakelerini getirir atar oyunu.

Hayırlısı neyse o olsun

Duhana yapilan bir haksızlık yok banlandi açıldı küfür etti tekrar ban küfür tekrar ban yani kredisini benim gibi bitirdi ha ben uzun ban alınca gittim omen ve swatla konuştum ve tekrar olmayacağına ikna ettim burda kim ne derse desin ben o bu şu kim savunursa savunsun duhanin inatlasarak yaptığı şeylerden Vazgeçmesi gerekir.

Çırpı bacak kim bu arada ya )

benim yöntemim nasıl peki bir bakar mısınız.......... şimdi madem duhan banının açılmasını istiyor bence duhan istiyor yarene söyletmiş........... küfüre hedef olan neede belirli bir tutarda tazminat ödesin, taraflar böylelikle anlaşsın ve banı açılsın............ he ödemiyor mu ana avrat düz gitmiş adamı bedavaya forumda gezdirmeye gerek yok ben niye kimseye küfür etmiyorum........... kabul edilebilir değil......... tazminatsız ban affı istemiyoruz............

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri