Hiç Düşünce
Gümüş Üye
Onun zorbaladığı yetmiyor bi de sen başla…. Ayıp.8000 Euronu + benim vekalet ücretimi hazırla kalanı bende.
ayrıca zam geldi. Ajajsösjxhfldksjsjdk
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Onun zorbaladığı yetmiyor bi de sen başla…. Ayıp.8000 Euronu + benim vekalet ücretimi hazırla kalanı bende.
"sürekli buralarda olan bir üyeymiş gibi hissettirdiği için" demişim....... e doğru tabii suriyeliler 13 yıldır türkiyede......................yeni üyeymiş..... bana sürekli buralarda olan bir üyeymiş gibi hissettirdiği için hiç fark etmemiştim yeni üye olduğunu...... nasıl başardın bunu duhan aferin......
Seni değil Duhan’ı zorbalıyorun ya. Çünkü ben Duhani zorbalamazsam bir yanım hep eksik kalır…Onun zorbaladığı yetmiyor bi de sen başla…. Ayıp.
ayrıca zam geldi. Ajajsösjxhfldksjsjdk
Az yürüse o boyla, zaten birkaç adıma ulaşmış olur buraya whskdufjfjkfSeni değil Duhan’ı zorbalıyorun ya. Çünkü ben Duhani zorbalamazsam bir yanım hep eksik kalır…
Ben hallediyorum 8000 Euroya ya. Daha geçen hafta hallettim. Vip hizmet hem de. Tek sorun bu Duhan’ın 194 olması… Fazla dikkat çekiyor.
Bedenim ve ruhum ayrı yerlerdeAnu kaçırıldıysan laykla…