ÜSözlük DUHAN

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
rip dühan..seni şimdiden unuttuk..yokluğun hiç belli olmuyo..allahın ankaralısı ya hem küfür yiyo hem banlanıyo rezalet….

DUHAN ilk geldiğinde sakin, sessiz , duygudan duyguya sürükleniyordu:=)
Şimdi enerjisini sevdiklerimden, tek derdi sınavlar gibi :=)
Kiwi çaysız okey oynamaz , ince çizgisidir hehe...
Karakartal bir de seneye şampiyonuz içimde öyle bir his var:=)
Şimdilik bu kadar fazla şımarmasın! <bindokuzyüzüç

Son düzenleme:
adamın sözlüğünü daha yeni açmışlar kınıyorum... girişken, eğlenceli bir arkadaş bende plesk etkisi yaratmıştır. pozitif hissettiklerimden yolu ve bahtı açık olsun.

marjinal bir arkadaşımız , forumun olmazsa olmazlarından.

e konusu vardı sanki…
disslike reyiz. forumda bildirimsiz bırakmaz beni sağ olsun.. bütün yorumlarımı okur (okumuyor da olabilir) basar disslike’ı… sjjd.
sempatik eğlenceli pozitif bir arkadaşımız

Neredesin Firuze.. ben geldim şimdi de sen yoksun.. birlikte yaptığımız duetlerin boynu bükük kaldı..

Sülalesi rahat şekilde geziniyor sanıyorsunuz ama taktı mi da takıyor ruh hastasi

kendisi üzülür örselenir ötekileştirilir ama insanları güldürmekten eğlendirmekten vazgeçmez
bugüne kadar diş ağrısı hariç hiç derdinden sıkıntısından bahsettiğini görmedim
yufka yürekli kimseye kıyamaz
iki gün küs kalamaz
yakın çevresi için ayrı gayrı olmasın hep birlik beraberlik olsun ister
özetle iyi biri
severiz :d

duhanla ugrasmak benim icin yemek yemek, su icmek gibi.. bir ihtiyac.. bir gün seninle ugrasmaktan vazgecersem bil ki seni sevmekten vazgecmisimdir. scope dert anlamaz demis de anlatmasına gerek kalmıyor ki….cok tatsız tutsuz bi sey oluyor dövesim geliyo öyle olunca hfkdj daha çok yazarım da şımarma şimdi durduk yere by.

Şuraya gelip “tnmyrm” yazıp gitmeyi çok istedim.. sjdhshshdh
Yeni sohbet etmeye başladık ki, bu benim için nadir bir doğa olayıdır.
Haliyle çok net ve keskin fikirlerim mevcut olmamasına istinaden;

İkimiz de insanlardan çabuk sıkılan biriyiz, “bakalım önce kim sıkılacak” yarışı içindeyiz djdhd
Sohbet ederken beni boğan tek şey “yanlış anlaşılmak” olur, o da sağ olsun bu konuda beni epey zorbalıyor.
“Yanlış anlamadım tabii ki evleneceğiz”’diyor ahahahaskshsg

Eğlenmesi çok keyifli. Virajlardan dönen zeki esprilerini seviyorum.
ve görüyorum ki geleli birkaç sene olmuş ve fakat hemen herkesin gönlünde yer edinmiş.
Onunla arkadaş olabilmek için güçlü rakiplerim vardı :ddddddd
İleride daha çok karakterine yönelik yorum yapmak da nasip olur inş

hülasa, konuşur konuşmayız, sen iyi ol hep.

Geri