ÜSözlük DUHAN

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
yeni üyeymiş..... bana sürekli buralarda olan bir üyeymiş gibi hissettirdiği için hiç fark etmemiştim yeni üye olduğunu...... nasıl başardın bunu duhan aferin......
"sürekli buralarda olan bir üyeymiş gibi hissettirdiği için" demişim....... e doğru tabii suriyeliler 13 yıldır türkiyede......................

Onun zorbaladığı yetmiyor bi de sen başla…. Ayıp.
ayrıca zam geldi. Ajajsösjxhfldksjsjdk
Seni değil Duhan’ı zorbalıyorun ya. Çünkü ben Duhani zorbalamazsam bir yanım hep eksik kalır…

Ben hallediyorum 8000 Euroya ya. Daha geçen hafta hallettim. Vip hizmet hem de. Tek sorun bu Duhan’ın 194 olması… Fazla dikkat çekiyor.

Seni değil Duhan’ı zorbalıyorun ya. Çünkü ben Duhani zorbalamazsam bir yanım hep eksik kalır…

Ben hallediyorum 8000 Euroya ya. Daha geçen hafta hallettim. Vip hizmet hem de. Tek sorun bu Duhan’ın 194 olması… Fazla dikkat çekiyor.
Az yürüse o boyla, zaten birkaç adıma ulaşmış olur buraya whskdufjfjkf

Forumda hiç dikkatimi çekmemişti ama çok sempatik, iyi anlamda her ortama ayak uydurabilen ve neşeli biri. Allah neşenden eksiltmesin çinçinli kardeşim

Biz onunla kavga ederek anlaşıyoruz. İki laf sokmazsam işim rast gitmiyor. Onunla aramızın iyiliği melise bağlı. Melisle iyiysen iyiyiz, kötüysen kötüyüz. Terazim melis. Bdndnbd
Eğlenceli ama bazen gıcık ediyor insanı. Yaren ve sen şip işlerini acil bırakın yani…

aniden gelen isyanlarına çok gülüyorum
geçenlerde yayını kapatayım derken oyundan çıkmış
"lan oyundan çıktııımmm" diye bir patlaması var iki dakika güldüm
iyi komik hoş sevecen sempatik yakışıklı
takım arkadaşı
yanında olduğunu her zaman hissettiriyo

senin beni düşündüğünün binde biri kadar baba tarafı akrabalar beni düşünmedi
oyun sebebiyle tanıştık kaynaştık sevdim ve şu an daha çok seviyorum
inşallah bir gün karşılığını verebilirim
yarın bir gün kavga edip ayrılsak da bu yaptıklarını asla unutmam
adam
iyi ki varsın
teşekkür ederim

Bizden habersiz yayın almaya başlamış çok ayıp insan haber verirde dinlerdik kdkdkkdkd

YA BU ŞAKA MI? SABAH SABAH DENK GELDİĞİM ŞEYE BAK.. NİYE DEĞİŞTİRİYORSUNUZ ABİCİM ÜYE SÖZLÜĞÜMÜN İSMİNİ… YA NİCKİMİZ BU DİYE BUNUN DA BÖYLE OLMASI MI LAZIMDI MİLLET HORTLATMASIN FARKEDİLMESİN DİYE DEBELENİRKEN DENK GELDİĞİM ŞEYE BAK TÜM İŞİNİZ BİTTİ BENİM SÖZLÜĞE Mİ SIRA GELDİ AWKSJSHSJDJAHAHAHSHSHSHSHSH ÇILDIRCAM FORUMU BIRAKIYORUMSHSHSHAHSHDBX

3'er 5'er saniyelik ses kayıtları atmasa, iyi çocuk aslında...... kanser ediyor beni.fdgfdj herkes komik ve eğlenceli yanına değinmiş, o yüzden tekrar düşmeyeceğim. kendisi bunların yanı sıra aşırı merhametli, arkadaşlarına düşkün, yardımsever biri. 40'a kadar evlenmezsek, biz evleniriz listemde ilk sırada.kdsjdfjh kıymetlimis.

tanışmadan tanışıyor gibiydik aslında
hakkındaki gerçekleri kendi ağzından duymak , cesaretinden ötürü tebrik ediyorum .p
hadi bakalım bekliyoruz .p

D oğuştan gelen bir asalet var sende,
U çsuz bucaksız bir karizmanın gücünde.
H er adımın iz bırakır yeryüzünde,
A nlardan anı yaratır kararlılığın özünde.
N ur yüzüne yansıyan o yücelik gönüll
erde!

Anu kaçırıldıysan laykla…

Geri