DUHAN ft. K'& F' - Son Ritim ( Diss)

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Bi şey dicem. Siz de sesi duyabiliyor musunuz? Bi ses tırmalıyo kulaklarımı…

Son düzenleme:
Bakalım falda ünlü olacağın çıkacak mı..
safkdjlgfjg çıkabilir........
Kızlardan gelmez mi bi diss ya.... Öyle ortaya diss.........Yok mu bizim bi KOLERAMIZZZ yok mu ALİZADEMİZZZZ
@Stockholm Sendromu şu an tam diss atacak kıvamda.... sen kolera ol o da alizade............ djfshdjfghjakghjdg
Hahhahha çokzel olmuş
teşekkürlerrrr <üç

hissediyorum... şimdi gelip "ben onurcan değilim aslında, benle alakası yok" dicek xd
jdkhfdjghjsdfg çok komik olurdu..... dsfkhdg

Olm Kolera da okey ama Alizade’yi yakıştıramadım bizim kızlara…
Ben seviyom alizadeyi ne demek istiyorsun sen........tantunilerim deyişi.....

@Stockholm Sendromu şu an tam diss atacak kıvamda.... sen kolera ol o da alizade............ djfshdjfghjakghjdg

jdkldksfk bi bakıcam bi şeyler düşüneceğim stock zaten ana karakter. Ama ekleyeceğim başka isimler de olacak.
Düzenleme kısmı sende olacak böyle profesyonel bir şey çıkaracağız olursa....

Ben seviyom alizadeyi ne demek istiyorsun sen........tantunilerim deyişi.....

jdkldksfk bi bakıcam bi şeyler düşüneceğim stock zaten ana karakter. Ama ekleyeceğim başka isimler de olacak.
Düzenleme kısmı sende olacak böyle profesyonel bir şey çıkaracağız olursa....
buna karşılık biz de hha slash ben ve soulker diss atmaya karar verdik............. -1 saniye önce falan ben karar verdim onların şimdi haberi oldu- kjfhsdfjghdfg

buna karşılık biz de hha slash ben ve soulker diss atmaya karar verdik............. -1 saniye önce falan ben karar verdim onların şimdi haberi oldu- kjfhsdfjghdfg
jajdsjds çok güçlü oldunuz hha'yı bize verin.....
Stock, Aze, Hha, Run, Karga, Angie, Ahura,Şeytan tüyü, Yarc, Lena, Yosun ve onur konuğumuz olarak Oggy ve Lefty..... sjdfkldfglfghgjhkld
Haberleri yok ama şu an kimsenin, şarkı da yok ortada....
Bakıcaz....

jajdsjds çok güçlü oldunuz hha'yı bize verin.....
Stock, Aze, Hha, Run, Karga, Angie, Ahura,Şeytan tüyü, Yarc, Lena, Yosun ve onur konuğumuz olarak Oggy ve Lefty..... sjdfkldfglfghgjhkld
Haberleri yok ama şu an kimsenin, şarkı da yok ortada....
Bakıcaz....
aze hanım napıyosunuz aze hanım......................... dfjashdfjhdksg bize kim kaldı... neyse bunu siz istediniz...
onurcan ve ben siz hepinizdklafljdkgdfgfg

Geri