Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hangi ses...??????1!!!111!! dsfjkhdkgfdBi şey dicem. Siz de sesi duyabiliyor musun? Bi ses tırmalıyo kulaklarımı…
Ingamsı.. aksjsjjshsjsjsjdjhangi ses...??????1!!!111!! dsfjkhdkgfd
safkdjlgfjg çıkabilir........Bakalım falda ünlü olacağın çıkacak mı..
@Stockholm Sendromu şu an tam diss atacak kıvamda.... sen kolera ol o da alizade............ djfshdjfghjakghjdgKızlardan gelmez mi bi diss ya.... Öyle ortaya diss.........Yok mu bizim bi KOLERAMIZZZ yok mu ALİZADEMİZZZZ
teşekkürlerrrr <üçHahhahha çokzel olmuş
jdkhfdjghjsdfg çok komik olurdu..... dsfkhdghissediyorum... şimdi gelip "ben onurcan değilim aslında, benle alakası yok" dicek xd
Örnek bunlarsa inş yoktur be… Aybenleriniz olsun kafi…Kızlardan gelmez mi bi diss ya.... Öyle ortaya diss.........Yok mu bizim bi KOLERAMIZZZ yok mu ALİZADEMİZZZZ
bence kolera ve alizade güzel örneklerdi.... biri aşko kuşko, diğeri hard görl......... fksdjdjghdÖrnek bunlarsa inş yoktur be… Aybenleriniz olsun kafi…
Olm Kolera da okey ama Alizade’yi yakıştıramadım bizim kızlara…bence kolera ve alizade güzel örneklerdi.... biri aşko kuşko, diğeri hard görl......... fksdjdjghd
dilek tam aydilge.......... jdfhadjghkaghdfgOlm Kolera da okey ama Alizade’yi yakıştıramadım bizim kızlara…
gümledim.fdlgjdkfhhahahhahhjgjasgdilek tam aydilge.......... jdfhadjghkaghdfg
Ben seviyom alizadeyi ne demek istiyorsun sen........tantunilerim deyişi.....Olm Kolera da okey ama Alizade’yi yakıştıramadım bizim kızlara…
@Stockholm Sendromu şu an tam diss atacak kıvamda.... sen kolera ol o da alizade............ djfshdjfghjakghjdg
buna karşılık biz de hha slash ben ve soulker diss atmaya karar verdik............. -1 saniye önce falan ben karar verdim onların şimdi haberi oldu- kjfhsdfjghdfgBen seviyom alizadeyi ne demek istiyorsun sen........tantunilerim deyişi.....
jdkldksfk bi bakıcam bi şeyler düşüneceğim stock zaten ana karakter. Ama ekleyeceğim başka isimler de olacak.
Düzenleme kısmı sende olacak böyle profesyonel bir şey çıkaracağız olursa....
jajdsjds çok güçlü oldunuz hha'yı bize verin.....buna karşılık biz de hha slash ben ve soulker diss atmaya karar verdik............. -1 saniye önce falan ben karar verdim onların şimdi haberi oldu- kjfhsdfjghdfg
aze hanım napıyosunuz aze hanım......................... dfjashdfjhdksg bize kim kaldı... neyse bunu siz istediniz...jajdsjds çok güçlü oldunuz hha'yı bize verin.....
Stock, Aze, Hha, Run, Karga, Angie, Ahura,Şeytan tüyü, Yarc, Lena, Yosun ve onur konuğumuz olarak Oggy ve Lefty..... sjdfkldfglfghgjhkld
Haberleri yok ama şu an kimsenin, şarkı da yok ortada....
Bakıcaz....
şarkıda kendi aralarında dissleşmeler de olacak......aze hanım napıyosunuz aze hanım......................... dfjashdfjhdksg bize kim kaldı... neyse bunu siz istediniz...
onurcan ve ben siz hepinizdklafljdkgdfgfg