DUHAN ft. K'& F' - Son Ritim ( Diss)

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti

merhaba @Onurcan , bu şarkıyı paylaşmak için bizzat banının kalkmasını bekledim. Çünkü ben sen değilim ki burada söz hakkı olmayan birinin arkasından sallayayım...
sana, senin beatinle sonunda güzel bir show hazırladık... umarım bu kadar kaliteli bir şeyin cevabı da en az bu kadar kaliteli olur -umudum yok ama switch beatten bile anlayabileceğini sanmıyorum- aksi halde seni ciddiye almayacağımı belirtmek isterim.
bu arada şarkı içerisinde forumdan kimse yok ve sözler bana ait... KEYİFLE!

2005-12 rap savaşlarına döndü ortam cösçfçsş
biraz Beta, biraz Red, biraz batesmotelpro tarzı var gerçekten çok kaliteli olmuş lan aşşşşırı beğendim

Gerçekten güzel olmuş tebrik ediyorum

Kjkhkvjg iyi ki müzik piyasasında değilsiniz haaa ... topuğa sıkmaya kadar giderdi bu iş khkgjcjvkckcjc

MÜKEMMEL....
Tam olarak zirve bu... artık üstü gelmez.....
Profesyonel, akılda kalıcı...
Harcanıyorsun harcanıyorsun..... Lvc5ten neyin eksik.......

bir de beatte disk sesi olsaymış mütüş olurmuş
şarkıyı dinlerken sagopa gibi ağzımdan vücü vücü yapıyorum fşsşfösşdlsşdşsiz

2005-12 rap savaşlarına döndü ortam cösçfçsş
biraz Beta, biraz Red, biraz batesmotelpro tarzı var gerçekten çok kaliteli olmuş lan aşşşşırı beğendim
DSSKFJDHFGDFGHJFDAGDF
Gerçekten güzel olmuş tebrik ediyorum
teşekkürler..
yaşım var fazla yaşından
o yüzden fazla asılmam

Ekli dosyayı görüntüle 107067
DLSDFHKGDFG inceyi kaçırmış gibisin...
MÜKEMMEL....
Tam olarak zirve bu... artık üstü gelmez.....
Profesyonel, akılda kalıcı...
Harcanıyorsun harcanıyorsun..... Lvc5ten neyin eksik.......
Aze bi tek sen kıymetimi bileceksin gibi.. skdjfg teşekkür ederim.
bir de beatte disk sesi olsaymış mütüş olurmuş
şarkıyı dinlerken sagopa gibi ağzımdan vücü vücü yapıyorum fşsşfösşdlsşdşsiz
hıım..
Bugune kadar ki en iyisi. Respect bro.
eyvallah bebeim..
k&f beye de selamlarımı ilet. pek güzel, pek başarılı buldum kendisini............
K' ve F' ayrı kişiler hangisine söyleyeyim.....
şşş dsfkdhgf
yani var da çok az
hiç yok demeyelim ayıp olur :d
var aslında aynen onu diyecektim sana fdssgkdjfg
hahahahah güzel olmuş
teşekkürler.. keyifle dinleyin..

Lan olm akdjfnkakalla bak bu işin sonu ciddi manada çok güzel yerlere gidiyor. Harika eserler çıkıyor lan. Valla billa hav hav saçmalıklarından çok çok daha iyi değil mi? Forum güzel yerlere evriliyor. Buradaki şarkılardan biri bir gün patlarsa valla şaşırmam

Lan olm akdjfnkakalla bak bu işin sonu ciddi manada çok güzel yerlere gidiyor. Harika eserler çıkıyor lan. Valla billa hav hav saçmalıklarından çok çok daha iyi değil mi? Forum güzel yerlere evriliyor. Buradaki şarkılardan biri bir gün patlarsa valla şaşırmam
djfhkgf spotify yükleyeyim.. top listende 1.sırada görmezsem aralık ayında kavga çıkarırım ona göre dfgjshkdfg.
Bu çocuğun beyni var. Lvc de o eksik..
uuuuuuu
ilk defa duhana bi övgü geldi
ekran resmi alın kaybolmasın aidfkhişadfkhşik
abi bu oldu mu şimdi... ben her zaman övülüyorum da siz görmüyorsunuz!!!1! harcanıyorum...
Yergi de gelsin…
@EL DUHANÎ sırf bana sılaş dedin diye sana diss atmam lazım ama neyse seviyorum seni ucuz yırttın… ajsjjsjs aşırı beğendim aşşırrrıııı!! Come to spoty biiaaççç
skjdfhgkdf sılaş ve sıtak......... sdjfhkdfgdf

Geri