Düğünde takılan takıların bölüşülememesi

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Yargitay artik taki gelinin demiyor. Farkli gorusler var. istiyosaniz yazarim bi ara dicem de yazamam sanirim hsjsj. Ama bu konuda sadece ben yazabilirim bilmeyenler yazmasin. Hadsiz uyeler. Sizzzz kimsiniz yaziyorsunuz benim alanimda..

Bir ara ihtiyacım oldu birkaç tam borç aldım, karşılığında bana kemer aldırttı. Benim karı tefeciden beter. Tefeciden borç alsam daha vicdanlı olurdu : ddd

Ya işin esprisi bir yana onda olmuş bende olmuş çok farketmiyor aslında benim için. Onun olsun, nasıl olsa ilerde lazım olursa yeriz : dd

Yapabilir elbette ama Turkiyede zor ozellikle kucuk yerlerde "dul" yaftasi diye bir gercek var. Bosaninca kocanin akrabalari bile sarkmaya basliyor.
Öyle adamı bizimkiler vururrr
aşiretizz
sıkarlar direk sjsnxndj

Yargitay artik taki gelinin demiyor. Farkli gorusler var. istiyosaniz yazarim bi ara dicem de yazamam sanirim hsjsj. Ama bu konuda sadece ben yazabilirim bilmeyenler yazmasin. Hadsiz uyeler. Sizzzz kimsiniz yaziyorsunuz benim alanimda..
Boşanmak üzere olan yerli gold diggerlara juju hanım şoku xd

bu kavgaların küslüklerin son bulması için yegane çözüm boşanma sonrası takıların devlete kalması. zaten ihtiyaç var da. az bahsi geçmedi yastık altındaki altınları dolarları çıkarın diye. reisin bi khk'sına bakar. üstelik resmi boşanmalarda %20 düşüş garanti

images (22) (149).jpeg

ya ben buradaki iletimi düzenlerken saçmaladım, eski haline çeviremedim, sonra da sildim... komik bi iletiydi...

images (28).jpeg

Kadınlar eşleri için takılardan verirler sonra kocasına yerli yersiz dırdır yapıp tepesine binerler... Şu zamanda tırnağın varsa başını kaşı.. Alsın tepe tepe kullansın

@Larien ben takılarına gözüm gibi bakarım kafanı yorma.:D

Çiçek benim hakkım değil mi?.:(

Geri