aegishjalmur
Platin Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bir ara ihtiyacım oldu birkaç tam borç aldım, karşılığında bana kemer aldırttı. Benim karı tefeciden beter. Tefeciden borç alsam daha vicdanlı olurdu : dddNeye razısın ?
Öyle adamı bizimkiler vururrrYapabilir elbette ama Turkiyede zor ozellikle kucuk yerlerde "dul" yaftasi diye bir gercek var. Bosaninca kocanin akrabalari bile sarkmaya basliyor.
Boşanmak üzere olan yerli gold diggerlara juju hanım şoku xdYargitay artik taki gelinin demiyor. Farkli gorusler var. istiyosaniz yazarim bi ara dicem de yazamam sanirim hsjsj. Ama bu konuda sadece ben yazabilirim bilmeyenler yazmasin. Hadsiz uyeler. Sizzzz kimsiniz yaziyorsunuz benim alanimda..
Esprisine facebookta medeni halini bi bosanmis yap, bak basina neler geliyor.....Öyle adamı bizimkiler vururrr
aşiretizz
sıkarlar direk sjsnxndj
facebook kullanan var mı ya xdEsprisine facebookta medeni halini bi bosanmis yap, bak basina neler geliyor.....![]()
Ne sacmaladın acaba skj yönetim geri getiremez mi....ya ben buradaki iletimi düzenlerken saçmaladım, eski haline çeviremedim, sonra da sildim... komik bi iletiydi...
toparlayamayınca nokta koyup, sildim dlsk "ne demek takı gelinin değil..." filan gibi başlayıp, zaçmaladığım bişidi ksksNe sacmaladın acaba skj yönetim geri getiremez mi....
Ne takı gelinin mi değil.. ne kuran mı satıyor muşum.....toparlayamayınca nokta koyup, sildim dlsk "ne demek takı gelinin değil..." filan gibi başlayıp, zaçmaladığım bişidi ksks
ne ayakta mı duramıyomNe takı gelinin mi değil.. ne kuran mı satıyor muşum.....