Dostluğun cinsiyeti olur mu ?

Konu sahibi son olarak 1669 gün önce görüldü
'Dostluğun cinsiyeti olmaz' denir. Karşı cinsten birine gerçekten 'dostum' diyebiliyor muyuz?
Değer yargılarımız buna ne kadar izin veriyor?

Olmaz ama dostunla arandaki samimilik cinsiyete göre farklı olabilir .Mesela erkeklerle-erkek olursa o dostluk boyutu değişmez ama erkekle-kız olursa bu değişebiliyor , insanız sonuçta etkilenebiliyor :)

Hiç kimse gerçek dostlarının cinsiyetine bakmaz,karakterine ve kafa yapısına bakar.

Olur gibi aslında.Ben bir kız arkadaşımla paylaştığım tüm herşeyi erkek arkadaşımla payalaşamam.Erkeklerde öyledir, erkek muhabbeti başka kız muhabbeti başkadır.Farklı cinsiyetler arasındaki dostlukta az da olsa bir çizgi vardır diye düşünüyorum.Değer derecesi aynıdır belki ama bazen bazı çizgileri geçemezsin

İkisi çok farklıdır bence herkese aynı şeyleri hissedemezsin

olur tabi mesela kanka ayagı ... ayagıdır::))

Bence olmaz dost anlayışını kavramış bir insan ha erkek olmuş ha kız ne fark eder!

olur tabi, bunun; kızı var, erkeği var, köpeği var, kedisi var, var oğlu var...

Dostluğun cinsiyeti olmaz ama karşı cinsse yapay dost olur.
Sonuçta herşeyini anlatamazsın.

Her ne kadar olmaz deselerde olur

herkese potansiyel seks gözüyle bakmıyorsan, bir sıkıntın yoksa olur tabi neden olmasın, ha yok öyleyse eğer evde damacana veya soda şişesi de tutmamak lazım

olmadı izdivaça girilir fena mı ? gayet de hayırlı bir olay. erkek erkeğe mi olsun yani bu işler dost olacaksın ki sevgili olabilesin. dost olmadan girilecek ilişkiler hüsran sebebidir.

olur hatta güzel olur ama burda erkek-kadın dostulugunun sıkıntılı ve kötü bir durum oldugu vurgulanmış onlara binaen yazdım ben.

Geri