Dostluğun cinsiyeti olur mu ?

Konu sahibi son olarak 1665 gün önce görüldü
Önceden olsa hayir derdim ama artik öyle düşünmüyorum dostlugun cinsiyeti olur sen baska sekilde düşünmesen de karsinda ki insanin dusunceleri baska yöne kayabiliyor ki bu hic hoş degil!:icon_wink:

Cibilliyetsiz olmasin da ne cins olursa olsun

Olmaz tabii ki... Dostluk konusunda erkeklere daha çok güveniyorum ve çok şükür hiç yanıltmadılar.
Sanalda ise dostum derken elli kez düşüneceğim çünkü sanal ortamda insanları doğru tanımak pek kolay olmuyor.

sanalda kadın dediğin erkek bile çıkabiliyu nitekim...
Sen öyle bir aşk yaşamıştın değil mi? Kadın sandın ama erkek çıkmıştı.:)
Beni de erkek sanıp özel mesajla duygularını açan bir kadın olmuştu ve ne yazacağımı şaşırmıştım.:)

Sen öyle bir aşk yaşamıştın değil mi? Kadın sandın ama erkek çıkmıştı.:)
Beni de erkek sanıp özel mesajla duygularını açan bir kadın olmuştu ve ne yazacağımı şaşırmıştım.:)

fazlasıyla feminen bir profil çiziyorsun lefty, seni erkek sanması filan ne bileyim, belki de kadının yönelimi farklıydı ahahah

dost dost diye
kızlara sarılmak daha mantıklı

Olmaz diyerek kendinizi kandırmayın, bal gibi de olur.

Konuya uygun bir karikatür bence :D

meric-olmak-umut-sarikaya.jpg

Karşınızdaki insana bağlı ve herkesle olmaz ancak gayet güzel dostluk kurabilenler var.

Karşınızdaki insana bağlı ve herkesle olmaz ancak gayet güzel dostluk kurabilenler var.
Bir kadın, dostum dediği bir erkekle tatile çıktı diyelim @Lefty , Söz konusu tatilde erkek, kadının aniden dudaklarına yapıştı.. Kadın, dostum dediği erkekten böyle bir şey beklemiyor tabii ve yapıştırdı bir tane suratına.
Peki tam tersi bir durumda, kadın, erkeğin dudaklarına yapışırsa nasıl bir sonla biter bu hikaye sence?

Ve Freud'dan şu önemli tespiti de bırakayım: "Hiçbir erkek birlikte olmak istemeyeceği bir kızla yakın arkadaş olmak istemez."

Bir kadın, dostum dediği bir erkekle tatile çıktı diyelim @Lefty , Söz konusu tatilde erkek, kadının aniden dudaklarına yapıştı.. Kadın, dostum dediği erkekten böyle bir şey beklemiyor tabii ve yapıştırdı bir tane suratına.
Peki tam tersi bir durumda, kadın, erkeğin dudaklarına yapışırsa nasıl bir sonla biter bu hikaye sence?

Ve Freud'dan şu önemli tespiti de bırakayım: "Hiçbir erkek birlikte olmak istemeyeceği bir kızla yakın arkadaş olmak istemez."
Freud bu konuda biraz haklı biraz da değil çünkü her yakışıklı erkek her güzel kadına çekim duymuyor yani karşındaki dünya güzeli olsa seni çekmeyebilir. Bu durum, kadının çirkin ya da erkeğin tipsiz olduğu anlamına gelmiyor ancak aralarında çekim oluşmuyor ve işte bu iki kişi dost olabilir.

Ulan ne saçma yorumlar var, herkes içinde ki bastırılmış duygular açığa çıkmasın diye sallamış durmuş :)

Geri