Dostluğun cinsiyeti olur mu ?

Konu sahibi son olarak 1665 gün önce görüldü
Kısaca şöyle açıklayayaım eski iş yerimde kızlara ben arkadaşım derdim onlar da bana dostum derdi bence hiçbir mahsuru yok abartılmadığı sürece.

Travesti degilse sorun yok

Olmaz.
Hatta erkekten daha güzel arkadaş olur hiç değilse seni kıskanıp arkandan kuyunu kazmaz veya senin dedikodunu orda burda yapmaz.

Karşı cinslerin daha kolay arkadaş olduğu göz önünde bulundurulursa, dostluğun cinsiyeti olmamalı.

Erkeklerle daha iyi , daha kolay anlaşırım hatta bir kıza göre daha güvenilir olurlar çünkü doğalarında dedikodu yok ama bir kızla bir erkeğin dostluğu ebedi olamaz, illa ki arada hoşlantı ve acabalar olur bu bu kadar nettir.Erkeğin bakış açısı illaki acabaya kayar.

olur tabi mesela kanka ayagı ... ayagıdır::))

:zuha: Aslında Haklı bir söz bu.

Dostluğu nasıl görenlere bağlı iki günde tanıdığına kanka dostum diyene ya şöyle diyim çıkarlar için birine dostum diyenle olmaz. Ama gerçek dostluklar var ki harbiden bakmaz cinsiyete.

dostluk?

benim hayatımdan silinen, olmayan bir kavram.

Benim çoğu arkadaşım erkek:p
Sorun bende mi acaba?

Bu aralar çok düşünüyorum bu sorunun cevabını.
Olur bence.

Dostluğun cinsiyeti yoktur aslında insanların bozuk zihniyeti vardır.

Zaten adı üstünde canım Dost isen cinsiyet gözetmez bana göre. Bazen kadından daha iyidir bi erkeğin dostluğu sağlamdır.

Müslümansa olur. Çünkü Müslüman bir erkek, bir kızla dost olamaz, dost hayatı yaşayamaz. Bu durum Müslüman bir Hanım için de geçerlidir.

sırdaşlığın cinsiyeti olmaz, dostluğun olur. aklını başından alan/almaya çalışan dostların varsa fena : )))

Olmaz, olursada yaş farkı olucak .

Olmaz tabi ama çizgileri de belirlemek lazım. aksi taktirde durum dost hayatı olur.

Olmaz erkek arkdşlarımdan daha çok iyilik gördüm şimdiye kadar

olur.
dostlukla arkadaşlığı da karıştırmamak lazım tabii.

Geri