Sosis bu manya 2022 yaramadı sana 2023’ü bekle yada 2051-2071 vizyonunu takip etAdam ol ln
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sosis bu manya 2022 yaramadı sana 2023’ü bekle yada 2051-2071 vizyonunu takip etAdam ol ln
KehkehSosis bu manya 2022 yaramadı sana 2023’ü bekle yada 2051-2071 vizyonunu takip et
Diğer et türlerinden de bahsedilmiş mesela tavuk, kuzu eti.
Kuzuyu severim çok lezzetli gelir bana
Günümüzde tavuklar yani civcivler fabrikalarda hormonlu mu denir ne denir o şekilde kısa sürede büyütülüp kesilip satışa gönderiliyor.
Yani sallıyorum bi civcivin normal şartlarda 2-3 ayda olgunlaşıp tavuk olup kesilip satılması gerekirken 20-30 günde oluyor. Tavukta sağlıksız
Domuz eti yiyenler çok lezzetli diyor ama zorunda kalmadıkça yemem.
Gider kokoreç yerim![]()
tavuk olayi yanlis mi Nyctophilia ? ben de oyle biliyordumYanlış bilgi yaymayalım tşkler.
yanlış bilgiyi bilmeye devam etmeyelim tşkler.tavuk olayi yanlis mi Nyctophilia ? ben de oyle biliyordum
tavuk olayi yanlis mi Nyctophilia ? ben de oyle biliyordum
Sana kart tavuk itelemişler fkfkŞey ne peki Murat; marketten aldığımız tavukla gezen tavuğun pişme süresi arasında nerdeyse 2-3 katı fark var, o neden oluyor?
Vay vay vay geri geleceğini bilseydik çiğ tavuk da yerdik xdSana kart tavuk itelemişler fkfk
Deme öyle deme dlfkfkVay vay vay geri geleceğini bilseydik çiğ tavuk da yerdik xd
Bir de kömür yiyen kitle var…Deme öyle deme dlfkfk
Çiğ et de bari de en azından onu yiyebilen bir kitle var
Şey ne peki Murat; marketten aldığımız tavukla gezen tavuğun pişme süresi arasında nerdeyse 2-3 katı fark var, o neden oluyor?
Şey gibi mi… aynı yaşta, aynı dnalara sahip ikiz kardeşlerden birisni bulgur makarna ekmekle besleyip diğerini proteinidir, balığıdır daha dengeli besleyip, dengesiz beslenenin gerizekalı ve hamsi gibi olması? .dKasın histolojik yapısıyla ilgili.
Hayvan yaşlandıkça myologial hücreler daha dayanıklı hale gelir. Yukarıda dediğim gibi hayvanlar ışıklandırma ile,yüksek miktarda enerji içeriği yüksek yemler ile daha erken kesilecek hale geliyor. Kas hücreleri,kas dokusu de çok genç olduğu için daha kolay tahrip oluyor. Tavuk etinin geç pişmesi herhangi bir erken büyütme teknolojisine (ışıklandırma,yüksek enerjili yemler,vitamin mineral takviyeleri vb.) maruz kalmadığına işarettir. Tavuk muhtemelen sıradan,rutin büyütülmüştür. Daha organik denilebilir fakat hormonal bi organiklik değil bu. Doğal, olağan büyüme anlaminda organiklik. Iki yaşını aşmış sığır eti de geç pişer.
Şey gibi mi… aynı yaşta, aynı dnalara sahip ikiz kardeşlerden birisni bulgur makarna ekmekle besleyip diğerini proteinidir, balığıdır daha dengeli besleyip, dengesiz beslenenin gerizekalı ve hamsi gibi olması? .d