Kendim akşamları restoranda çalışırım.adamlara domuz,alkol yetiştiremiyoruz..madem bunlar sağlıklı değilse 100 yaşında hala nasıl yürüyüp,alış veriş yapıyorlar.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu durumda din ön plana çıkıyor . Aklı olan dine yönelir .Günümüz dünyasında millet her türlü böcek yiyor, delikates diyor,......
Fazla takıntı yapmayın domuz etini. İsteyen istediğini yesin önemli olan beni zorlamasın ve bana yasak falan da etmesin. Herkesin aklı kendisine yeter.
MedinedeyimHerkesin dini inançları vardır .domuz eti dini inancım olarak Haramdır. Alkol ise içten içe insanı götürür ve alkol kullanmaktayım . @Yabani hangi mekandasiniz veya memlekettedesiniz? Domuz yetistiremiyorsunuz ? Türkiye'de iseniz bir ziyarete gelelim .
Ordan Mekke ye geçip hazır kurban Bayramı geliyor hacı olabilirsin .Medinedeyim
Bende öyle planladım zaten.topal bi deve aldım uygundu hemde daha sevap Allah kabul ederse hacı olacağızOrdan Mekke ye geçip hazır kurban Bayramı geliyor hacı olabilirsin .
Tavuk gibi galiba bugün yanlışlıkla yedim Allah affetsindomuz etinin tadı baya güzel diyolar dogrumu yabani bey
Yanlış, aklı olan aklını kullanıyor. Din sadece bir inançtır ve her inanç domuz etini ve içkiyi yasaklamıyor.Bu durumda din ön plana çıkıyor . Aklı olan dine yönelir .
Lezzet değilse Domuzdaki konu nedir peki ?Ben tabiiki kuzuyu bırakın domuzu her tür ete karşı tercih ederim, lezzeti farklı. Ama konu lezzet değil.