dolmuşta yer boşalınca erkeğin yanından kalkan kız

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
yanımdaki bey veya hanımefendi 2 kişilik yeri tek başına kaplayarak beni yerlere fırlatma çabasında değilse oturduğum yerden kalkmam. öncelikle üşenirim arkadaşlar deli miyim?

Cam kenarı boşalmışsa kadının yanından da kalkarım. lghngkh Cam kenarında oturmayınca elinde oyuncağı olmayan çocuk gibiyim kendimi çok boş hissediyorum, varoluş sancıları çekiyorum.

Var öyle, napsin bir sevgili edinemeyecek kadar vasifsiz. Bir kadin eline muhtaç, bir tene değmek için bu gibi yerlerden medet uman aciz yaratiklar. Ne bitecek ne de eksilecekler. Rahatsiz olmustur kalkmistir, cani istemistir oturmustur. Kime ne? Ah, aman şu kadinlar deyip deyip de onlarsiz yapamamayi da kabul edemeyen beyin nöronlarınızı azıcık aktif hale getirin efendiler, vesselam..

genelde bu denilen olay küçük şehirlerde oluyor malum istanbulda yer bulduğuna şükür namazı kılacak haldeyiz :D

Her sabah otobüse işe gelmek için biniyorum.
Ve ilk bindiğim için otobüste 5 kişi anca oluyor.
Bir kadın yüzünden en rahat ettiğim koltuğa artık oturamıyorum.
Çünkü cam kenarı tarafına ben geçiyorum ve koridor tarafı kadına kalıyor ama nasıl bir oturma şekliyse üstüme oturuyor resmen.
Denk gelmemek için tekli de oturmaya başladım.
Yanımda ki kişi oturmasını bilmiyorsa ve 30 dk yol çekeceksem boş olan yeri tabii ki tercih ederim.

Allah'dan böyle birşey başıma hiç gelmedi bayağı gülerdim

Rahat rahat oturmak varken, boş yere geçmemek akıl işi değildir.

Beyler genelde koltuklarda iki kişilik yer kapladığı için, yanından kalkıp onu rahat bırakıyoruz demek ki.Yayila yayila otursun .

Serbest bırakın. Öyle rahat ediyorsa öyle yapsın. Kendinizi sapik gibi hissetmeyin. Olayı kişiselleştirmeyin

ben de yer boşalınca kızın yanından kalkıyorum, o da kendini çok çirkin sanıyodur galiba. :cici:

_828532_m.jpg

Böyleleri yüzünden .

Yüksek sesle telefonla konuşan bir insanın yanında kimse tutamaz beni.

Geçen bendede oldu şişman mi şişman bi kızın yanına oturdum tabii oturdum denmez koltuğun ucuna oturdum 2 dk sonra bi baktım boş yer var hemen geçtim oraya rahatsız oldum :T:

Geri