dolmuşta yer boşalınca erkeğin yanından kalkan kız

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bazi erkekler yayila yayila oturuyor malum
fiziksel temas olabiliyor
hatta bazisi bilerek bile yapiyor bunu
eger uygun bir yer varsa sıkışmaya ne gerek var?
Temkinli davranıyor oldukça normal...

Bacaklarını 5 mt açıp 2 koltuğu birden sahiplenirse kalkarım.
Hem o nedir öyle babasının evinde sanki :/

Nezaket geregi ayip etmis olur. Ya hic oturma, ya da oturdugun zaman adama pislik muamelesi yapma. Ama rahatsiz olur adamin hareketlerinden o zaman ayri mesele tabi.

Sanki Ben Seninle Oturmaya Çok Meraklıydım..:T:

hakedenler de olmuyo değil, herkes edebiyle otursa sorun kalmaz zaten.

Kendimi Tecavüzcü Coşkun gibi hissetmeme sebep olan bayandır sanki yedik..

kız son durakta hamile kalmış neden? otobüs boşalmış.

Rahatsız edecek bir hareket yapıp yapmadığımı düşünür dururum,bu olayı metroda yaşadığımda..

Eğer adam onu rahatsız etmiyorsa sırf erkek yani olduğundan ötürü kalkmissa yobaz biridir.

Ve insana kendisini kötü hissettirir.

Nesi tuhaf ya, cani ister kalkar. Ay kendini kotu hissetmesin su hic tanimadigim adam diye otursa miydi?

Bu herkesin yaptığı bir eylem değil. bazılarıda kalkmaz . oturmaya devam eder.

Sanirim hic yapmadim ama yapani da yadirgamiyorum sonucta yabanci bir erkek ve bazen otururken temas olabiliyor dolayisiyla rahatsiz olabilir herkes bunu "sorun etmemek" zorunda degil. Cani ister kalkar, cani ister oturur.
Hem bence yer bosalinca erkekler yerlerini değiştirmeli kadının değiştirmesine gerek kalmamali. :p Gerçi bunu kendine hakaret sayacaklar da elbet vardır. :T:

Bacaginizi dogum yapar gibi acarsaniz kiz kalkar tabi. Ama efendi efendi otururken yapiyorsa kiz ayip sayarim.

Tanimadigimiz erkeklerle yan yana oturmayalım arkadaşlar
ayakta gidelim yine de oturmayalim.

Dolmuş boşsa çok yer varsa yanımdaki erkek ya da kadın olsun fark etmez giderim rahat rahat otururum canım isterse.

Geri