dolmuşta yer boşalınca erkeğin yanından kalkan kız

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
kendine "acaba beni beğenmedi mi lan?" sorusunu sordurtan eylem.

tanıdığım bazı kimseler bu durumdan dolayı psikolojik bunalım yaşamış ve bünyelerinde kalıcı etkiler gözlemlenmiştir.

Benim geçen kız kalktı yanımdan hah haspam dedim! :/

Boş yerken varken çift kişi oturmayı tercih etmeyen kızdır.

Rahatına düşkünse demek ki ((:

Arkadaşlarının yanına oturuyorsa sıkıntı yok. Çünkü ben öyle yapardım; ama sırf boş yer var diye de kalkılmaz. Adabı muaserete aykırı. Saygısızlık addedilir.
Sigara kokuyorsa, anlamsız tavırlar varsa -sakız çiğnemek, dik dik bakmak- kalkılabilir.

Otobüse ve dolmuşa binmeyeli yıllar oldu :( keşke yanıma kız oturaydıda ben kalkaydım ndmsms

bi o kıza çok küfrederim bide otobüs tamamen boşken gidip kızın yanına oturen erkeğe. alcan bu tiplerin ikisini kafasını tokuşturacaksın.

Dün yaptım bunu. Çünkü adamı rahatsız etmek istemedim.
Müzik dinliyordum kılık kıyafet vs derken adam hoca'ydı.Benden oturma şeklimden müziğimden rahatsızlık duyar diye farklı bir yer boşalınca oraya geçtim.Umarım niyetimi doğru anlamıştır.

Bu Tarz Bayanlar Bana Kendini Beğenmiş Geliyorlar Nedense.. :)
Çok Gereksiz Bir Davranış..

"Rahatsız olmuşsam kalkarım, ne var ki bunda??" dedirtti..

Hiç böyle bir anım olmadı. Zaten olacağını da sanmıyorum dolmuş hep dolu. Lakin o kızlara da kötü gözle bakmıyorum.

böyle bi şeye hiç denk gelmedim. ama bir sürü koltuk boşken hepsinde erkek var diye oturmayıp ayakta yolculuk yapan kadınlara küçük şehirlerde çok denk geldim. :D kalkacak olan en baştan oturmuyor yani.

Genelde arka Taraflarda isem ve koridor Tarafinda oturuyorsam kalkar cam kenarina gecer kafami cama dayar kulakligimda kulagimda uyumaya dalardim :kiki:
Ben Bi erkekle oturmak zorunda degilim Elbette ama Rahatsiz edici bir Durum Yoksa kalkmam.ama Cam kenari icin Kalkiyorum Gardaşlar:kiki:

Eğer boşalan yer cam kenarı ise kalkıp oraya otururum.

Çokca yapıyorum ben bunu yanimda oturan şahıs yanlış anlarsa cok umrumda olmaz cunku tanımıyorum =)

Erkeklerin bazıları koltukta oturmayı kanapede yayılmak olarak anladıkları için kızın kendini yanından kurtarma çabasıdır.

Geri