Dolar yeniden 4 liraya dayandı.

Konu sahibi son olarak 2417 gün önce görüldü
Düşecek diyor Prodomates 27 Mart 2018 de.
Geçen yıl mıydı ondan önce ki yıl mı hatırlamıyorum biri vardı hapishanede onu çıkardıkları zaman dolar düşmüştü.
Şimdi de öyle bir durum varsa düşer. Gündemi fazla takip edemediğimden pek bilgim yok ama her şey yükselişte melnur :/

Dolar 4 e dayandığı dönem yani 2018 de "ekonomist" Prodomates kesin bir dille düşecek dedi ama bugün 7 TL yi geçti. Prodomates'in ekonomik bilgisi iktidarınki ile birebir örtüşüyor. Neyse bu zihniyete göre hala ekonomimiz iyi, Avrupa bizi kıskanıyor, Dolar alan kaybedecek,.....

Düşecek, bütün mesele 5-6 para fonunun döviz çekiyor olması.
Bak hala düşmüyor Prodomates. Ama komik olan Euro Dolar karşısında değer kaybetmiyor. Bu saydıkların nedense sadece TL icinmi geçerli? Bakayım şimdi hangi kartını çıkartıp gene çok bilmişlik yapacaksın.

ingiltereden kuzen geldi 150 sterlin bozdurdu 2 haftadır burda hergün içiyor yiyor hala parası bitmedi qweqrasd

ingiltereden kuzen geldi 150 sterlin bozdurdu 2 haftadır burda hergün içiyor yiyor hala parası bitmedi qweqrasd
Ama hala bahane arayanlarımız çok.
Dün 8.21TL den € aldım ve bugün 8,39 TL olmuş. Yıl sonuna ve seneye yaz aylarına kadar aldığım € durduğu yerden üzerine TL bazında koyacak. Yani izine geldiğimde paşalar gibi yaşayacağım. Ve hala yok ekonomimiz, paramız güçlü diyen yandaşlar ve kafasını kumdan çıkartmayan hayalperestler çok aramızda.

Son düzenleme:
Bak hala düşmüyor Prodomates. Ama komik olan Euro Dolar karşısında değer kaybetmiyor. Bu saydıkların nedense sadece TL icinmi geçerli? Bakayım şimdi hangi kartını çıkartıp gene çok bilmişlik yapacaksın.

Bana bir telefon numarası ver de sana birkaç işlem geçmişi göndereyim. Hem daha güzel muhabbet ederiz.

Bana bir telefon numarası ver de sana birkaç işlem geçmişi göndereyim. Hem daha güzel muhabbet ederiz.
Ne işlemiymiş buradan da gönderebilirsin. Ben de yıllardır işlem yapıyorum. 1,65TL ile 1€ aldığım işlemler var ve bu en fazla 10 veya 12 yıl öncesine gider. Şimdi neredeyse o döneme göre TL € karşısında %500 kaybetmiş. Mesela aynı dönem için € ile $ karşılaştırıyorsun aradaki oynaklık %5 ile 10 arasında seyrediyor.
Tiyatro darbe yapıldığında € 3,4TL idi ve 4 yıl sonra 8,39TL oldu.
Sen hala işlem diyorsun, pandemi diyorsun, fonlama diyorsun,....
Bu pandemi falan sadece Türkiye'yemi uğradı? Euro bolgesine neden uğramadı?
€ 1,65TL olduğunda AKP'nin başarısı ve ekonomik başarı ama 8,39TL olunca pandemi, fonlama,..... oluyor.
Borç dövizle buraya kadar. Borcunu borçla ödersem sonuç bu olur, ekonomiyi sıfirlarsan, içe ayrı dışa ayrı konuşursan sonuç kaçınılmaz.
Sen hala Dolar düşecek diyor musun onu söyle.
Telefon konusu şöyle. Sen ismail89 a tüm bilgilerini aktar. O kel Sülonun yardımıyla Almanya'ya yanıma gelecek. O anlarsa ben daha rahat anlarım. O bana anlatır profesör beyin değerli bilgilerini.

Sabır gerçekten. Forumda gördüğüm en net faka basma hikayesi yaşanmış resmen ama hala kabullenmiyor adam, pes.

Telefon konusu şöyle. Sen ismail89 a tüm bilgilerini aktar. O kel Sülonun yardımıyla Almanya'ya yanıma gelecek. O anlarsa ben daha rahat anlarım. O bana anlatır profesör beyin değerli bilgilerini.

Melnur beyin her olaya mutlaka İsmail’i de dahil etmesi... Fatih Akın filmi çıkar bu senaryodan.

Ne işlemiymiş buradan da gönderebilirsin. Ben de yıllardır işlem yapıyorum. 1,65TL ile 1€ aldığım işlemler var ve bu en fazla 10 veya 12 yıl öncesine gider. Şimdi neredeyse o döneme göre TL € karşısında %500 kaybetmiş. Mesela aynı dönem için € ile $ karşılaştırıyorsun aradaki oynaklık %5 ile 10 arasında seyrediyor.
Tiyatro darbe yapıldığında € 3,4TL idi ve 4 yıl sonra 8,39TL oldu.
Sen hala işlem diyorsun, pandemi diyorsun, fonlama diyorsun,....
Bu pandemi falan sadece Türkiye'yemi uğradı? Euro bolgesine neden uğramadı?
€ 1,65TL olduğunda AKP'nin başarısı ve ekonomik başarı ama 8,39TL olunca pandemi, fonlama,..... oluyor.
Borç dövizle buraya kadar. Borcunu borçla ödersem sonuç bu olur, ekonomiyi sıfirlarsan, içe ayrı dışa ayrı konuşursan sonuç kaçınılmaz.
Sen hala Dolar düşecek diyor musun onu söyle.

"AKP'nin başarısı" diye bir ifadeyi hiç kullanmadım hayatım boyunca.

Tek cümle de yazsan paragraf da döşesen sonuç değişmiyor. Bebeğimsin.

Geri