Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ne zaman düşecek?Düşecek. Olay, iki para fonunun döviz çekiyor olması.
Ve en keskin ekonomist kesiliyor, yok efendim daha biraz ekonomik gelişmeler hakkında şunu izledim, bunu okudum deyip güya bilgi birikimiyle yazıyor ve birde asla AKP'yi falanda desteklemiyorum diyerek inandırıcılığını ve samimiyetini ortaya koyuyor ama her konuşmasında daha da netleşiyor ne kadar omurgalı ve AKP karşıtı olduğu.prodesmotes yine boş yapmış...... akla sürülecek öngörüsü yok.....
Ne zaman düşecek?
Yani diyorsun ki ölme eşeğim ölme yaz gelecek yonca biçeceğiz. Düşecek diyen de sensin yok efendim şöyle şartlar olduğunda ancak düşer diyende sensin. Yav son 18 yılda nereden nereye gelmiş sen hala keskin bir şekilde düşecek diyorsun.Özel sektör borçlanman, döviz girdisi elde edebilecek kısıtlı akla sahip olduğunda veya döviz girdisi sağlayacak yatırımcıyı yetirince okşadığında.
![]()
prodesmotes yine boş yapmış...... akla sürülecek öngörüsü yok.....
Yani diyorsun ki ölme eşeğim ölme yaz gelecek yonca biçeceğiz. Düşecek diyen de sensin yok efendim şöyle şartlar olduğunda ancak düşer diyende sensin. Yav son 18 yılda nereden nereye gelmiş sen hala keskin bir şekilde düşecek diyorsun.
Ekonomi bilgimi sorgulatmam.
Onu bunu bilmem Prodomates. Bak dolar düşecek diye kesin bir cümle kurmuşsun ama aradan o kadar zaman geçmiş düşeceğine yükselmiş ve frenlemek dahi zor gözüküyor. Sen ekonomi bilgini sorgulatsan kaç yazar sorgulatmasan kaç yazar. Tüm bilgin ortada.Ekonomi bilgimi sorgulatmam.
Düşecek diyor Prodomates 27 Mart 2018 de.Dolar yükselince altında yerinde durmuyor..
Her şey için: sonumuz hayr olsun...