Doğu türkistanlı kardeslerimiz için yürüyüş..

Konu sahibi son olarak 1234 gün önce görüldü
İstanbul'da bile bir kaç yerde başıbozuk gösteriler olacak .. TEPKİ DE BİLE BİRLİK OLAMAYAN BİZLERDEN BİR HALT OLMAZ .. Yıkılsın dünya üstümüze bize müstehaktır ..

JAPONYA İSLAM ALEMİNİ ÖZELLİKLE DE TÜRKİYEYİ UTANDIRDI !
TEŞEKKÜRLER JAPONYA !!
Japon Deniz Kuvvetleri, Doğu Türkistan Bayrağını Çekti !
Doğu Türkistan'a bağlı Turfan kentinde Çin ile Doğu Türkistanlılar arasında yaşanan çatışmalarda 38 (dahada çok olduğu iddia ediliyor) Uygur Türk'ünün katledilmesi Japonya'yı ayağa kaldırdı.Japon Devleti,Çin'e uyarı göndererek olayların son bulmasını istedi.Başkent Tokyo'da bayraklar yarıya indirilerek olaylar protesto edildi…
11234816_840471669374389_556497611206303661_n.jpg

Oradayım o zaman.
Baktımda bir bilgi paylaşılmamış ya da ben mi göremedim acaba? Saat bilgisi vs var mı?

Facebook sayfasında duyuruldu. Polis bi arkadaşıma da bu yönde bilgi gelmiş. 5 Temmuz'dan 4 Temmuz'a çekmişler. Öğle saatinde toplanmaya başlayacağız.

Yani varya bu kadar çok bilgi kirliliğine rastlamadım. Farklı bir çok gurup kendi kafasına göre organizasyon yapma peşinde galiba, anlamadım gitti. Pazar günü mantıksız dendi, Cumartesi'ye aldılar. Kimileri Cumartesi çalıştığı için itiraz etti, tekrar Pazar'a aldılar. Maksat konsolosluğun açık yada kapalı olması değil, sayıca ne kadar fazla insan olursa sesimizi o kadar çok duyurabiliriz diye düşündüler. O halde Kazlıçeşme'de yapalım dediler. Pide, zeytin ve su bizden dediler. Tam kabul olmuştu, yine değiştirdiler ve 5 Temmuz'da Çin konsolosluğu önünde saat 13:00'da kararı alındı. Sanıyorum ki bu en son karar. Verilen bütün kararlar hala internette mevcut. Kimisi Sarıyer'e gidecek, kimisi Taksim'e, kimisi Kazlıçeşme'ye. Millet ne yapacağını şaşırdı. Cuma gününe kadar belli olur her şey.

Doğu Türkistan'da büyük bir zulüm yapılıyor ve bütün dünya buna sessiz Türkiye'nin dahi sesi çok cılız çıkıyor yapılanların haddi hesabı yok ama kör sağır kesilen çok.

Fransa'da yürüyüşe giden pespaye sürüsünü Doğu Türkistan'da Çin'i karşılarına alarak görebilecek miyiz acaba ? Tabiki de hayır.

Geri