Doğu türkistanlı kardeslerimiz için yürüyüş..

Konu sahibi son olarak 1233 gün önce görüldü
Haydi hayırlısı inşallah

Serdar in link 5 temmuz 13:00 Sarıyer olduğunu söylüyor cin baş Konsolosluğu önünde. Ama bu saçma bari daha merkezi bir yerde olsaydı.

Çok dağınık gruplar ayrıca :/

Sarıyerde nasıl yürünecekmiş acaba? Bencede saçma olmuş daha merkezi bir yer olmalı.

Grupta ki yorumları okudum bir de Tarabya oteli onu diyorlar şaka gibi. Ayrıca konsolosluk pazar günü kapalı öyle şey mi olur ya. Konsolosluk onu olmasının amacı yok yani.
Yenikapı ya da taksim ne güne duruyor ...

Grupta ki yorumları okudum bir de Tarabya oteli onu diyorlar şaka gibi. Ayrıca konsolosluk pazar günü kapalı öyle şey mi olur ya. Konsolosluk onu olmasının amacı yok yani.
Yenikapı ya da taksim ne güne duruyor ...

Şaşırmışlar,birbirimizi ezeriz orada yürüyeceğiz diye. Aynen konsolosluk olmasına gerek yok amaç konsolosluğa kadar kaç kişi yürür amacı sanki.
İki seçenekten biri olmalı kesinlikle.

Şaşırmışlar,birbirimizi ezeriz orada yürüyeceğiz diye. Aynen konsolosluk olmasına gerek yok amaç konsolosluğa kadar kaç kişi yürür amacı sanki.
İki seçenekten biri olmalı kesinlikle.

Seccadeni al gel diye yazmışlar.
Ben namaz kilmiyorum ne olacak? şu dinci(dindar demiyorum ) kişiler de böyle protesto etme kafası yok olmayacak. Tamamen şov yani başka bir şey değil. Sen öyle yazarsan gruba samimiyetinden şüphe ederim. Namaz kalmayan gelmesin düşüncesi oluşuyor kafamda

Adamlar oruç tutmasa, din yüzünden öldürüluyor olmasa ses çıkartmayacaklar .

Bu organizasyon içinde olmayacağım. Taksim ya da Yenikapı da düzenlenecek olan bilinçli bir organizasyona varım.

Zaten organize eden şahıslardan birinin bir soruya verdiği yanıt çok manidar konsolosluk kapalı diyince eee napalım adamlar bizi içerimi davet edecek sanki gibi bir cevap. Fazlaca amaçsız. Bu tip şeylerde ciddi ve bilinçli bir organizasyon gerekir.

Maria puder bir kaç kişinin lafı yüzünden vazgeçme namaz kılmıyor olabilirsin benimde kafa açık desinler gitme düşüncen varsa engel olmasın sana seccadeni al gel lafı.

Maria puder bir kaç kişinin lafı yüzünden vazgeçme namaz kılmıyor olabilirsin benimde kafa açık desinler gitme düşüncen varsa engel olmasın sana seccadeni al gel lafı.

Canim adamlar binlerce kişiyi minicik bi yere topluyor.
Bu kere o yol daracık tek yön. Oraya kimse gelmez.
Orada millet birbirini ezer. Tıpkı taksim dayanışması nin yaptığı geldi aklıma binlerce kişiyi parkta toplayıp biber gazının içinde bıraktılar. O yüzden bana pek güvenilir sağlam organizasyon gibi gelmedi .

Canim adamlar binlerce kişiyi minicik bi yere topluyor.
Bu kere o yol daracık tek yön. Oraya kimse gelmez.
Orada millet birbirini ezer. Tıpkı taksim dayanışması nin yaptığı geldi aklıma binlerce kişiyi parkta toplayıp biber gazının içinde bıraktılar. O yüzden bana pek güvenilir sağlam organizasyon gibi gelmedi .
Tamam o zaman sorun güvenlikse tabiki düşün kendini ben seccadeye takılma diye yazdım.:cici:

bir sürü etkinlik görüyorum 4 temmuz ve 5 temmuz için genelde cin baş konsolosluğu önünde.

neden pazar değil cumartesi sanki :/ cumartesi olması kötü olmuş. işten izin alabilirsem orada olurum.

Seccadeni al gel diye yazmışlar.
Ben namaz kilmiyorum ne olacak? şu dinci(dindar demiyorum ) kişiler de böyle protesto etme kafası yok olmayacak. Tamamen şov yani başka bir şey değil. Sen öyle yazarsan gruba samimiyetinden şüphe ederim. Namaz kalmayan gelmesin düşüncesi oluşuyor kafamda

Adamlar oruç tutmasa, din yüzünden öldürüluyor olmasa ses çıkartmayacaklar .

Bu organizasyon içinde olmayacağım. Taksim ya da Yenikapı da düzenlenecek olan bilinçli bir organizasyona varım.

Zaten organize eden şahıslardan birinin bir soruya verdiği yanıt çok manidar konsolosluk kapalı diyince eee napalım adamlar bizi içerimi davet edecek sanki gibi bir cevap. Fazlaca amaçsız. Bu tip şeylerde ciddi ve bilinçli bir organizasyon gerekir.

Şimdiden belli oldu amacının dışına çıkacak sanıyorum ki. Tamamen reklam ve etiket amaçlı yapılan bir yürüyüşe dönüşmez umuyorum. Bu organizasyon beni düşündürdü açıkçası ne ilginç şeyler. Şu dini herşeye alet etmeseler olmaz. Dediğin gibi bu şahıslar tarafından yapılan çağrıya uyulmaz. Başka bir topluluk bilgisi edinir isem yazarım.

11695512_1616180445304411_6851620149998543903_n.jpg

Aman Allahimm bu neee :aaa: Vahsettir bu ama :s:

Geri