Doğu türkistanlı kardeslerimiz için yürüyüş..

Konu sahibi son olarak 1233 gün önce görüldü
CİN CUMHURİYETİNİN KARDESLERİMİZE YAPTİGİ SOYKİRİMİ PROTESTO ETMEK İCİN BUTUN ANKARALİLARİ OZELLİKLE KİRİKKALESPOR VE ANKARAGUCU TARAFTARLARİNİ PAZAR GUNU SAAT 18 30 DA TANDOGAN MEYDANİNA BEKLİYORUZ ORADAN CİN KONSOLOSLUGUNA YURUYUP İFTARİ ORADA ACACAGİZ..
10492156_841712852563584_1217298262270145797_n.jpg

Burdada hafta sonu olucak insallah sesimizi duyururuz bi ise yarar ve zulum durur.

Arkanizdayim gardaslarim.
Manevi ruhaniyetim sizlerle birlikte ヽ(´▽`)/

Geç kalınmış bir yürüyüş.
Her daim arkanızdayım.
Rabbim sesimizi duyurmayı ve zulme engel olmayı nasip etsin İnşAllah.

11693934_810204252408528_6524819792530266217_n.jpg

köpeklere bunları yapan zalimlerin kardeşlerimize ne zulümler yaptıklarını düşünmek bile istemiyorum .Allahım sen onlara yardım et

Insanlarin dini yasayislarina karismak, yasaklamak, baski altinda tutmak, kimliklerini silmeye calismak kabul edilemez bir durum.. Gec kalinmis bir yuruyus, keske daha buyuk capta, yaptirim uygulatabilecek seviyede diger ulkeler de bu konuda birlesebilse..

Ankara ve Istanbul disindaki sehirlerde de olacak mi bu yuruyus?

Yürüdüğümüzle kalacağız ve ancak kendi duygularımızı tatmin edeceğiz .. Maalesef ki dünya üzerinde tek bir metrakare üzerinde bile yaptırım gücüne sahip değiliz .. Üzücü ..

Insanlarin dini yasayislarina karismak, yasaklamak, baski altinda tutmak, kimliklerini silmeye calismak kabul edilemez bir durum.. Gec kalinmis bir yuruyus, keske daha buyuk capta, yaptirim uygulatabilecek seviyede diger ulkeler de bu konuda birlesebilse..

Ankara ve Istanbul disindaki sehirlerde de olacak mi bu yuruyus?
Bilmiyorum canım

Çin liler bunu yillardir yapiyor ve insanlar yurudukleri ile kaliyor ne yazikki. Ama en azindan safimizi belli etmek adina bir seyler yapilmali evet.

Geri