Diyet arkadaşları aranıyor

Konu sahibi son olarak 1660 gün önce görüldü
Spora başlicam da ne zaman başlasam başlayayımmı.s akıl verin.s
Sadece yürüyüş yapıom o da kafama estikçe

yaş kaç ex sevdiceğim :dyg:
anladığım kadarıyla bölgesel sıkıntıların var ve ne yazık ki seni zayıflatabilecek bölgesel bir diyet yok elimde :honk: o yüzden bölgesel spor tavsiye edebilirim sana :dyg:

bu mesaj kero tarafından alcatrazın hesabı kullanılarak gönderilmiştir :honk:
Yaş 26 şimdilik =)

Evet azcık öyle oldu, boğazıma yenik düştüm diyelim:s: incelt beni yoksaaaa:trip:

spor da olabilir ne yapim güzellik sen yaz listeye ben uygularım =9

A0naL0.png

Bu da bacaklar için egzersiz hareketleri : )))

Yaş 26 şimdilik =)

Evet azcık öyle oldu, boğazıma yenik düştüm diyelim:s: incelt beni yoksaaaa:trip:

spor da olabilir ne yapim güzellik sen yaz listeye ben uygularım =9

3 günlük besin tüketim kaydını gönder de hayatına sihirli bir dokunuş yapayım senin :honk:

Bu bacak hareketleri beni çok yoruyor ya sonra yürüyemiyorum =)

Topsuz pilates daha zevkli ben onu yaptım kesinlikle tavsiye ederim video Ekleyecegim onla ilgili yapalım ya motivasyon önemli.
Ama sabah kahvaltısini edelim tabii 1 tane ekmek yemeyelim beyaz ekmek te 1 diliminde 80 kalori var.
Kepek ekmek iyidir günde 8 filim kepek ekmek yiyebilmek hakkımız varmış bunu da diyetisyen bir arkadaşımdan öğrendim ayrıca herseyi yiyebilirsiniz ama miktarları var.

Misal beyaz pilav 3 kaşık
Ama siz bulgur pilavı yiyin sadece 6 kaşık : p

3 günlük besin tüketim kaydını gönder de hayatına sihirli bir dokunuş yapayım senin :honk:

Düzensiz yiyorum çok ya yarın sana özelden atarım bakarsın olur mu =) sihir yap bana :D

Misal ben çalışıyorum ama kendi kahvaltı mii hep evde hazırlıyorum ve ise götürüyorum poğaça börek vs yemiyorum.

Ara ogunlerimi de atlamamaya çalışıyorum.

Düzensiz yiyorum çok ya yarın sana özelden atarım bakarsın olur mu =) sihir yap bana :D

i_am_a_dietitian_not_a_magician_button-r2460b3e4ce1d4d419b63ac5d1bc94cba_x7j3i_8byvr_512.jpg

:hi:

başlığı diyetisyen iş ilanı olarak algılayıp gelmiştim zaten ben, düşünün artık ne kadar işsizim :honk:

i_am_a_dietitian_not_a_magician_button-r2460b3e4ce1d4d419b63ac5d1bc94cba_x7j3i_8byvr_512.jpg

:hi:

başlığı diyetisyen iş ilanı olarak algılayıp gelmiştim zaten ben, düşünün artık ne kadar işsizim :honk:

Parası neyse veririk:D Zenginiz biz kızım :D

Geri