Diyet arkadaşları aranıyor

Konu sahibi son olarak 1661 gün önce görüldü

Yürüyüş yapayım diyorum başka türlü spor için spor salonuna gitmek lazım olur yürüyüş daha iyi bence hı ne dersin?

Sahsen oyle sey pek bilmemde bende yuruyus sadece kilo almayi engelliyor. Biraz vucudunu sikilastirip zayif gorunumunede ulasabilirsin kilo vermeden. Dur ozelden bisey yazcam .p burda rahat tarif edemiyorum

Sahsen oyle sey pek bilmemde bende yuruyus sadece kilo almayi engelliyor. Biraz vucudunu sikilastirip zayif gorunumunede ulasabilirsin kilo vermeden. Dur ozelden bisey yazcam .p burda rahat tarif edemiyorum
Tamam yaz bekliyorum:p

Şeker tuz yemem ben zaten, ot da severim et te =) Biraz fazla ekmek yiyorum galiba onu kesince sıkıntı kalmaz. Süt hazır almayız inek sütü alıyoruz ama yoğurt konusunda problemliyim yoğurt sevmiyorum =) Yoğurt yersem çok güzel olurum demek ki bunu düşüneyim ben :p

Teşekkürler tavsiye için =)

Evet güzel olursun, sevmen gerek diyete yardımcıda olur hem :) Önemli değil.

Diyet nasıl gidiyo :T: 2 Kilo vermem lazım da.

Kızlar çayı şekersiz içmeye çalışın kola içmeyin size vereceğim en iyi tavsiye bu bi de squat yapın ilk gün 50 tane mumkunse.
Biraz bacaklar ağrıyabilir ama sonrası çok güzel
Ve #direnin
Sizinleyim : p

Kızlar çayı şekersiz içmeye çalışın kola içmeyin size vereceğim en iyi tavsiye bu bi de squat yapın ilk gün 50 tane mumkunse.
Biraz bacaklar ağrıyabilir ama sonrası çok güzel
Ve #direnin
Sizinleyim : p
Farah söyledi evet squat çok iyiymiş kola zaten içmem çayı da şekersiz içerim tamamdır :p

Yalnız bırakma tabi fena küserim :trip::p

Geri