Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tamam sen yaşam koçumuz ol canım :pPsikolojik olarak full destek verip katılabilirim :p
Ama yapamam kilo al diyorlar verirsem fena olur :benmi:
Diyetisyen arıyosanız bende katılabilirim![]()
Nerden nereye koşuyor olucaz
Tamam sende motivasyon desteği ver aşkım :benmi:Askim seninle diyet yapmak isterdim ama bem yeterince zayifimm![]()
Bende sürekli yürüyemiyorum , ona vakit ayırabilsek pek sıkıntımız olmayacak galibaBişey yememek çok kolay da yürüyüp sıkılaşmak lazım, hep planlıyorum ama hep de işleri son dakikaya bırakıp yürümeye zaman ayıramıyorum![]()
Sadece diyetle olmaz, hareket lazım azcıkÇok fazla değil ama düzenli. En önemlisi ise kararlılık
![]()
Ekmek şeker tuz yok. Sağlıklı yağlar harici yasak (hakiki tereyağı). Dandik şeyler yasak. Kaliteli beslen ve karnını doyurduğu kadarını ye. Birde sadece ot yemeyin, kendize yazık etmeyin. Et yiğin protein alın. En mühim olanı ise yoğurt. İnek sütü alın (gerçek süt) ve fırında mayalayın (yalıtımı iyi olduğu için ısı kaybı az oluyor, yoğurtta mükemmel)Yoğurt güzelleştirirde
![]()
@Soğuk Kahve senin niyetin acıkana kadarsonra diyet miyet kalmaz
sen katılma bence.
ayrıca asminadan ders alın. tarihe geçmiş kıs (:
@Soğuk Kahve senin niyetin acıkana kadarsonra diyet miyet kalmaz
sen katılma bence.
ayrıca asminadan ders alın. tarihe geçmiş kıs (:
Ya bende pazartesi başlıcam zaten
Ben bugun hamburger yicem zaten pazartesi baslariz henuz hazir degilim![]()
Ben bugun hamburger yicem zaten pazartesi baslariz henuz hazir degilim![]()
hangi pazartesi?![]()
Henüz karar vermedim yakin zamanda kendime stratejik bir pazartesi secegim![]()
İnsan hemcinslerine destek olmak için katılır yine de :trip:Ben katilaim dicemde küçük biseyim yok olurum![]()