Diyet arkadaşları aranıyor

Konu sahibi son olarak 1660 gün önce görüldü
Diyetisyen arıyosanız bende katılabilirim :D

Askim seninle diyet yapmak isterdim ama bem yeterince zayifimm :(

Birbirinize aşkımlı canımlı cicimli şeyler söyleyip ciddiyeti bozmayın, benim canımı sıkmayın. 120 kiloyla çıtayı yükseltiyorum gençler.

Bişey yememek çok kolay da yürüyüp sıkılaşmak lazım, hep planlıyorum ama hep de işleri son dakikaya bırakıp yürümeye zaman ayıramıyorum :(

Sadece diyetle olmaz, hareket lazım azcık :) Çok fazla değil ama düzenli. En önemlisi ise kararlılık :)

Ekmek şeker tuz yok. Sağlıklı yağlar harici yasak (hakiki tereyağı). Dandik şeyler yasak. Kaliteli beslen ve karnını doyurduğu kadarını ye. Birde sadece ot yemeyin, kendize yazık etmeyin. Et yiğin protein alın. En mühim olanı ise yoğurt. İnek sütü alın (gerçek süt) ve fırında mayalayın (yalıtımı iyi olduğu için ısı kaybı az oluyor, yoğurtta mükemmel) :) Yoğurt güzelleştirirde :)

Sadece diyetle olmaz, hareket lazım azcık :) Çok fazla değil ama düzenli. En önemlisi ise kararlılık :)

Ekmek şeker tuz yok. Sağlıklı yağlar harici yasak (hakiki tereyağı). Dandik şeyler yasak. Kaliteli beslen ve karnını doyurduğu kadarını ye. Birde sadece ot yemeyin, kendize yazık etmeyin. Et yiğin protein alın. En mühim olanı ise yoğurt. İnek sütü alın (gerçek süt) ve fırında mayalayın (yalıtımı iyi olduğu için ısı kaybı az oluyor, yoğurtta mükemmel) :) Yoğurt güzelleştirirde :)

Şeker tuz yemem ben zaten, ot da severim et te =) Biraz fazla ekmek yiyorum galiba onu kesince sıkıntı kalmaz. Süt hazır almayız inek sütü alıyoruz ama yoğurt konusunda problemliyim yoğurt sevmiyorum =) Yoğurt yersem çok güzel olurum demek ki bunu düşüneyim ben :p

Teşekkürler tavsiye için =)

Soğuk Kahve senin niyetin acıkana kadar :D sonra diyet miyet kalmaz :D sen katılma bence.

ayrıca asminadan ders alın. tarihe geçmiş kıs (:

Ben katilaim dicemde küçük biseyim yok olurum :D

Ben de olayım mı :p

Geri