Discord'a Türkiye'den erişim engeli getirildi

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Internet ve Teknoloji
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
aslında her şeyi bildikleri ama toplum buna ses çıkarana, birileri örgütlenene kadar sustukları bütün olayları yasaklarla çözmeye, nabız yoklamaya çalışıyorlar her zamanki gibi. telegram gruplarında yaşananların da discord gruplarında yaşananlardan pek bir farkı yok. kapanan bazı platformdakilerin içeriklerini telegram üzerinde üretmeye, yasal olmayan birçok şeyi orada yürütmeye çalıştıklarının farkında herkes ama yine bununla ilgili adım atılması için birilerinin hayatını kaybetmesi, kaybettiği hayatının arkasından da “telegram” konusunun gündem olması gerekiyor belli ki. bir şeyleri kapatmak ve yasaklamak değil de çözümle ilgili çalışmalara başlansa, mevcuttaki kanunlar eksiksiz uygulansa işimiz daha da kolay olacak ama maalesef türkiye’de şu an için mümkün görünmüyor, en azından bilinçli ve örgütlü insanlar dışında yetkililerin böyle bir çözüm derdi yok.
Bu cevabını Mevzular Açık Mikroron | 6284 Özel programını izlerken duygusal olarak paramparça olmuş ve bir ara verdiğimde okudum.

"Mevcut kanunların uygulanması." konusunda o kadar haklısın ki...

discord app storedan kaldırıldı telefonunuzdan silerseniz bir daha kuramazsınız
diğer uygulamalardan bir şey anlamadık telefonda vpn ile discord kullanıyoz hala

….Grup adını Bizehaberigelmiyoookardeşş olarak değişti

Bazı haber siteleri “discord açıldı” haberlerini kaldırmış sitesinden. Açık mı değil mi bilmiyorum. Uzun zaman önce silmiştim. Sarıgül de açıldı demiş;

Biz hala TeamSpeak dayıya sadakitimizi sunuyoruz.

Geri