Discord'a Türkiye'den erişim engeli getirildi

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Internet ve Teknoloji
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
arkadaşlar nerimity indirin. özgür yazılım ve discord’a benzer alternatif bir uygulamadır. teşekkür etmenize gerek yok, öbdüm.

Dc deprem zamanı bir sürü insanın organize olmasını sağlamıştır

Bir kere indirdim dilek ve hilal’le konuşmuştuk, kaybolmuştuk. hiçbir ok anlamamıştım uygulamadan

ben değilim atış serbest. Gmail dene kanky kunky
başka maille denersem yeni kullanıcı adı bulmam lazım
scope doluydu piskopos kullandım mail gelmedi
piskoposu ve hotmail hesabımı rezerve etti
bende de başka isim kalmadı çıkmaza girdik :dd

Adımı ödünç verebilirim.

biz bu ülkenin ciğerini biliyoruz, ne yazık ki. şaşırmadım, şaşırmıyorum. sırada telegram var.
Telegramın kurucusu o kadar kolay lokma değil. Sansür karşıtı kendisi. Tüm suçlular orada toplanacak mı? Toplanacak. (:
Kore gibi tüm sosyal mecralardan uzak tutulacağız gibime geliyor.
Bunlar ısınma turları olabilir mi sence?

Telegramın kurucusu o kadar kolay lokma değil. Sansür karşıtı kendisi. Tüm suçlular orada toplanacak mı? Toplanacak. (:
Kore gibi tüm sosyal mecralardan uzak tutulacağız gibime geliyor.
Bunlar ısınma turları olabilir mi sence?
aslında her şeyi bildikleri ama toplum buna ses çıkarana, birileri örgütlenene kadar sustukları bütün olayları yasaklarla çözmeye, nabız yoklamaya çalışıyorlar her zamanki gibi. telegram gruplarında yaşananların da discord gruplarında yaşananlardan pek bir farkı yok. kapanan bazı platformdakilerin içeriklerini telegram üzerinde üretmeye, yasal olmayan birçok şeyi orada yürütmeye çalıştıklarının farkında herkes ama yine bununla ilgili adım atılması için birilerinin hayatını kaybetmesi, kaybettiği hayatının arkasından da “telegram” konusunun gündem olması gerekiyor belli ki. bir şeyleri kapatmak ve yasaklamak değil de çözümle ilgili çalışmalara başlansa, mevcuttaki kanunlar eksiksiz uygulansa işimiz daha da kolay olacak ama maalesef türkiye’de şu an için mümkün görünmüyor, en azından bilinçli ve örgütlü insanlar dışında yetkililerin böyle bir çözüm derdi yok.

Geri