Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
senin ilerlemeni istemiyolar :ddTam da kazanmaya başlamıştık olmadı bu
Gmaile gelmiyor mubiz hesap açamadık onay maili gelmedi
şu an teamspeak giremiyoz
bu güzel bilgilendirme için teşekkür ederizDc deprem zamanı bir sürü insanın organize olmasını sağlamıştır
her gün yeni bir bilgibu güzel bilgilendirme için teşekkür ederiz
sayende ülkedeki cahilliği bitiricezher gün yeni bir bilgi
bunu yeni gördüm hotmail kullandım gelmediGmaile gelmiyor mu
ben değilim atış serbest. Gmail dene kanky kunkybunu yeni gördüm hotmail kullandım gelmedi
zapater sen misin ben değilim de Allah aşkına sabahtan beri parti atıyo küfredecem edemiyom sensindir diye :dd şifadkhişafdkh
başka maille denersem yeni kullanıcı adı bulmam lazımben değilim atış serbest. Gmail dene kanky kunky
Scopsikous yapbaşka maille denersem yeni kullanıcı adı bulmam lazım
scope doluydu piskopos kullandım mail gelmedi
piskoposu ve hotmail hesabımı rezerve etti
bende de başka isim kalmadı çıkmaza girdik :dd
biz yokken çatır çutur rank atlamışsın neyi kazanamıyonModumuz düştü ya kazanamıyoruz
Telegramın kurucusu o kadar kolay lokma değil. Sansür karşıtı kendisi. Tüm suçlular orada toplanacak mı? Toplanacak. (:biz bu ülkenin ciğerini biliyoruz, ne yazık ki. şaşırmadım, şaşırmıyorum. sırada telegram var.
aslında her şeyi bildikleri ama toplum buna ses çıkarana, birileri örgütlenene kadar sustukları bütün olayları yasaklarla çözmeye, nabız yoklamaya çalışıyorlar her zamanki gibi. telegram gruplarında yaşananların da discord gruplarında yaşananlardan pek bir farkı yok. kapanan bazı platformdakilerin içeriklerini telegram üzerinde üretmeye, yasal olmayan birçok şeyi orada yürütmeye çalıştıklarının farkında herkes ama yine bununla ilgili adım atılması için birilerinin hayatını kaybetmesi, kaybettiği hayatının arkasından da “telegram” konusunun gündem olması gerekiyor belli ki. bir şeyleri kapatmak ve yasaklamak değil de çözümle ilgili çalışmalara başlansa, mevcuttaki kanunlar eksiksiz uygulansa işimiz daha da kolay olacak ama maalesef türkiye’de şu an için mümkün görünmüyor, en azından bilinçli ve örgütlü insanlar dışında yetkililerin böyle bir çözüm derdi yok.Telegramın kurucusu o kadar kolay lokma değil. Sansür karşıtı kendisi. Tüm suçlular orada toplanacak mı? Toplanacak. (:
Kore gibi tüm sosyal mecralardan uzak tutulacağız gibime geliyor.
Bunlar ısınma turları olabilir mi sence?