Discord'a Türkiye'den erişim engeli getirildi

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Internet ve Teknoloji
🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Tepki vermek dahi içimden gelmiyor. Olağan karşılıyorum ve sanırım en kötüsü bu. Sindirildik. Bugün denedim, evet giremedim, ardından uygulamayı sildim. Sonrasıyla ilgilenmek yada düşünmek, buna dair kısa da olsa zaman ayırmak içimden gelmiyor artık.

panik butonu mu ne vardı
bizim işler ona benziyor

kalkmadı. dns ayarlarsan girebiliyorsun zaten. aynı internete bağlı cihazlar, telde erişim engeli var, pc'de açık.
dns değişimi ile discord web tarayıcılarda açılıyo
windows masaüstü uygulaması açılmıyo

dns değiştirirken hiçbir tarayıcı açık olmasın yoksa dns işe yaramadı diye kafayı yersiniz
aşağıda dns değiştirmeyi anlatıyolar
koooolay gelsin

Son düzenleme:
Discord'da her yayıncının kendi sunucusu yok mu? Ben öyle sanıyordum. Sunucular sanal mı?

Hortladıp durmayın. Açıldı sanıp heyecan yapıyorum. Dün Scope ile anlık sesli iletişime geçebilmek için Graham bell olduk. Denemediğimiz uygulama kalması. Hepsinin eksi bir yönü var. Sonunda skype da hemfikir olduk ama yine de discordu arıyoruz

dün biraz meşakatli başladı ama sonu güzel bitti :ddd
mmorpg tarzını ilk defa bu kadar detaylı oynuyorum sayende dün 6 saatte neyin ne olduğunu kavradım
bundan sonra onlar düşünsün... dpsşgldiglsğ
valorant ekibi de discordun açılmasını beklesin geleceeeex :p

Hortladıp durmayın. Açıldı sanıp heyecan yapıyorum. Dün Scope ile anlık sesli iletişime geçebilmek için Graham bell olduk. Denemediğimiz uygulama kalması. Hepsinin eksi bir yönü var. Sonunda **Spam/Adversiting** da hemfikir olduk ama yine de discordu arıyoruz
Teamspeak var kanky kunky

Teamspeaki kuramadık yoğunluk vardı galiba. TL devam mı?
kanka uygulamada kullanıcı oluştururken bu isim kullanılıyo uyarısı vermiyo
ben sonra webden denedim scope kullanılıyo yazdı
ama webden oluşturunca da hesabı aktif edemedim onay maili gelmedi
yani anlayacağın discordu kapatan herkesin gelmişini geçmişini geleceğini saygıyla anıyoruz

kanka uygulamada kullanıcı oluştururken bu isim kullanılıyo uyarısı vermiyo
ben sonra webden denedim scope kullanılıyo yazdı
ama webden oluşturunca da hesabı aktif edemedim onay maili gelmedi
yani anlayacağın discordu kapatan herkesin gelmişini geçmişini geleceğini saygıyla anıyoruz
Akşam sunucu açacağım

Diskord icin toplantida karar alinirken;
50+ yas ustune bir seyler yaptigimizi gostermek icin bilmedikleri ve ocu zannedilen bir sey kapamaliyiz arkadaslar. Cunku ne yapacagimizi bilmedigimiz icin ogrenmeye useniyoruz. Anlastik degil mi?

+ Basganim diskord ne?
- Ne bilim çet yapiyorlarmis heralde.
+ Su meseleyi halledip daha cok israil yok olsun pompalamaliyiz. Baslayalim..
- Peki basganim

Geri