Dişçiden korkuyorum

Konu sahibi son olarak 1221 gün önce görüldü
Ya benim derdim acıdanda değil aslında pisikolojik doktorumn eline yapışıyorum canımı yakacak korkusuyla oda bana kızıyor bir kaç kez böyle kalktım koltuktan bayan doktorlar daha çok tersliyor birde her gittiğimde aynı doktora veriyor doktor değişeceğim dedim izin vermediler

Neyse bana şans dileyin öğleden sonra gidiyorum :( Hakkınızıda helal edin gidipte dönmemek var :( kedimide götürecem yanımda :s:

@pieta`@Hezarpare lütfen tartışmayın hezarpare pieta doktor hemde biliyordur bence sus sen :D

Ben kendi çektiğimi bilirim ondan dedim.
Dişçi korkusu yüzünden başıma yıllarca gelmedik kalmadı.
Basit gibi görünen bir ağrı büyüdü apsede oldu dişide yedi kırıldı gitti kök içinde kaldı ve bu süreçte alfasilin bana çok iyi geliyordu.

Ayrıca ben tartışmam birkaç cevap sonrasında susarım hiçbir konu insanların birbirlerini kırmasından daha önemli olamaz. :sevimli:

Ben kendi çektiğimi bilirim ondan dedim.
Dişçi korkusu yüzünden başıma yıllarca gelmedik kalmadı.
Basit gibi görünen bir ağrı büyüdü apsede oldu dişide yedi kırıldı gitti kök içinde kaldı ve bu süreçte alfasilin bana çok iyi geliyordu.

Ayrıca ben tartışmam birkaç cevap sonrasında susarım hiçbir konu insanların birbirlerini kırmasından daha önemli olamaz. :sevimli:
Tşk ederim oda haklı bir doktor olarak sende haklısın yardımcı olmak istedin :cici:

Geri