Hezarpare
Üye
Tşk ederim oda haklı bir doktor olarak sende haklısın yardımcı olmak istedin :cici:
Ben haklı falan değilim ne zaman haklı olsam yada olmaya çalışsam başıma bir sürü şey geliyor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tşk ederim oda haklı bir doktor olarak sende haklısın yardımcı olmak istedin :cici:
Öldürecektin beni bilmediğim ilaçları içirip pieta uyarmasaBen haklı falan değilim ne zaman haklı olsam yada olmaya çalışsam başıma bir sürü şey geliyorhaksız olacan rahat edecen
![]()
Öldürecektin beni bilmediğim ilaçları içirip pieta uyarmasaevet bencede haksızsın
![]()
Sen bana bişey tavsiye etme mümkünse :p şu an cenazem kaldırılıyor olabilirdi öğle namazının ardından ben piatayı dinleyecem bundan sonra :hih:Yav ne ölmesi birşey olmaz az biraz iltihaplı olan yerlere büyümeden etki ederdi hepsi bu
Hem bize birşey olmaz millet olarak biz bağışıklıyızdır herşeye
Yat yatağa biraz terle geçer giderBizde en etkili tedavi yöntemi budur
Bu arada sarımsak tavsiye ederim buna kimse itiraz edemez bak aspirin gibi yut gitsin ağrın olsun olmasın sık sık yapmak lazım bunu![]()