Dişçiden korkuyorum

Konu sahibi son olarak 1220 gün önce görüldü
neden korkuyorsun onu anlamadım :D

bak şimdi eline penseyi alıyosun ağrıyan dişe sıkıca tutturuyosun sonra aaaa diye bağırarak var gücünle çektiriver hiç bişeyciğin kalmaz

Daha geçen hafta önce gittim hiç bişey olmuyor boşuna korkmuşum:)..sende öyle diyeceksin..

Dişim çok ağrıyor :(

Tek dostunuz bu olacak ve böbrekleri baya bir yoracak ama ağrıdan eser bırakmayacak.

BZPmlV.jpg

O ağrıyı çekmek daha korkutucu ve gitmedikçe kronikleşir dişçi içinde zor olur canın daha çok yanar tedavi sırasında.. Erkenden git hem o koltuğa oturunca hele hele iğneyi yapınca o korku yok oluyor yani bende hep öyle oldu.. ( :

Bazilari hakli korkmakta, gidiyorsun adam sinirli sinirli sordugun soruya cevap dahi vermiyor. O durumda kalkiyorsun senin yapican isin icine tukureyim diyip bimer'e sikayet ediyorsun .P Sonra yeni sevkatli isinde basarili bir disci buluyorsun.

dolgu, kanal, zirkonyum tedavisi oldum hatta en son dis kokunde kist vardi ameliyatla dis etini kesip cikardilar. hic birinde gram aci yasamadim.

Apsesi olduğunu nerden çıkardınız?
Apse yoksa antibiyotik kullanmayın Issız hanım.

Birşey çıkardığımız yok, dayanılmaz diş ağrılarında genelde kullanılır.
Sizin gibi her konuda uzman olan kişilerden onay almadan bir tavsiyede bulunduk çok özür dileriz efendim.

Benim dişçim çok yakışıklıydı o yüzden korkmuyordum :sırıt:

Birşey çıkardığımız yok, dayanılmaz diş ağrılarında genelde kullanılır.
Sizin gibi her konuda uzman olan kişilerden onay almadan bir tavsiyede bulunduk çok özür dileriz efendim.

Antibiyotik ağrı kesici değil ki diş ağrısında kullanılsın.
Her konuda uzman olduğumu iddia etmiyorum.
En azından yalan yanlış tavsiyelerde bulunmuyorum.

Geri