Dış görünüş önemli değil diyenlere inanıyor musunuz?

Konu sahibi son olarak 982 gün önce görüldü
Gerçekçi olmak gerekir ise karşısındaki zengin ise güzellik ve ya yakışıklılık aranmaz, para kapatır o arayı. Tabi ki buna getirisi yüksek meslekleri de dahil edebiliriz. İnsan dış güzellikten ziyade yaşam güzelliğini tercih ettiği için iç güzellik veya samanlık seyran kavramı maalesef tedavülden kalkalı çok oldu, sadece dizi ile pembiş pembiş hayaller kurduyorlar millete. o yüzden kimse kendi mantığının bile kabul etmediği bir düşünceyi karşı tarafa empoze etmeye çalışmasın, yemezler.

Son düzenleme:
Dış görünüşe hiç önem vermiyorum gerçekten, sapyoseksüellik var bende.

tabi o zaman çocuğuz
dışı dışı diye ateş eden biri vardı

Yakisikli erkek cok. Karizmatik, guzel cok fazla erkek var fakat hepsine cekilmiyorsun.
"guzelligin on para etmez bendeki ask olmasa" geyigiyle alakali galiba.
Insanlar disarida iklimine degil vitrinine gelen insanlara alismislar.
Araba direksiyonundaki porsche amblemine, kadinin vucut hatlarina gore tercih eden/edilen iliskilerin hali ortada.
Bazen burnundaki egrilige vuruluyorsun karsindakinin. Gobegine. Bi fikirsizligine.
Baksan aslinda bir enstantenesi yok adamin, alameti farikasi da. Benim sevesim varmis

bir ayağım çukurda sanırım, bana herkes güzel herkes yakışıklı geliyor.
ya da çirkinlerin nesli bir şekilde tükendi : ss

ben inanıyorum, dıj güjler önemli değil.

Hayır
Klasik olucak ama ruhlar aleminde değiliz

Güzel bir kadın ilk bakışta çekici gelebilir. Aurasına, çekim alanına girersin. O övülesi güzellik, elde edemediğin sürece çekici kalır. Elde ettikten sonra işler değişir. Geri kalanıyla ne yapabileceğinize odaklanırsınız.

Güzel bir kadının etkisi sohbet etmeye başladıktan ortalama yarım saat sonra veya seviştikten birkaç dakika sonra ya azalır ya da yok olur.

İşlerin bu aşamaya gelebilme ihtimalinde ise güzellik elbette birinci sıraya oynar, o ayrı mevzu.

Kim ben iç güzelliğe bakıyorum dış güzellik önemli değil diyorsa yalan söylüyor. Kadın ya da erkek fark etmeksizin herkes kendisine fiziken uyumlu olmasını ister. Hiç bir kadın kendi yanında 160 boyunda tıknaz bir erkek istemez. Hiç bir erkek de yanında şişman, bakımsız bir kadın istemez. Bu evrenin genel bir özelliğidir.

Doga da bile esler bir birini secerken tuy renginin acikligina guzelligine ve yaptigi kur'a bakar.
Yani orada bile kural boyle. Varin gerisini siz dusunun.

Kim ben iç güzelliğe bakıyorum dış güzellik önemli değil diyorsa yalan söylüyor. Kadın ya da erkek fark etmeksizin herkes kendisine fiziken uyumlu olmasını ister. Hiç bir kadın kendi yanında 160 boyunda tıknaz bir erkek istemez. Hiç bir erkek de yanında şişman, bakımsız bir kadın istemez. Bu evrenin genel bir özelliğidir.
Yakışıklısın tabii bol keseden atıp tutmak kolay...

Geri