Dış görünüş önemli değil diyenlere inanıyor musunuz?

Konu sahibi son olarak 980 gün önce görüldü
Hani vardır ya önemli olan kalp güzelliği dış görünüş hiç önemli değil diyenler onlara inanıyor musunuz?

Valla kendimden yola çıkarsam bana dış görünüş önemli değil diyenlere hemen inanırım. yalan da olsa inanırım. hep inanırım.

• Beğen
Tepkiler: W
Çaba sarfetmeksizin sahip olunan görselin, kişinin kendi kazanımı olan karakterden üstün olmadığını düşünüyorum. Bu sebeple inanıyorum fakat hemcinslerime.

Son düzenleme:
Inanmayin bizim ulkemizin ne kadar sekilci olduguna insta kesfetten gorebilirsiniz. Hepsi ayni fabrika imalati gibi yuzeysel bakince.

Her insanın güzellik algısı farklıdır. Benim çok çekici bulduğum birisi, başka bir insana hiç de öyle görünmeyebilir. Her yakışıklı-güzel insan aynı zamanda çekicidir diye bir kural olmayacağı gibi her insana cazip de gelmezler. Bunun bilimsel sebepleri de var fakat o detaya girmeden özetle; her insan için sadece dış görünüm önemli olmadığı gibi herkes aynı kişileri çekici bulmaz.

Kalıplaşmış görsellik algısı sadece reklam, moda, kozmetik ve estetik sektörünü beslemek için vardır fakat günlük yaşamda karşılığı yoktur. Görüntü olarak ilk başta beğenmediğiniz birine tanıdıkça aşık olabilir ya da ilk başta ölüp bittiğiniz birinden zamanla nefret de edebilirsiniz.

Dış görünüşe önem verenlerin bide kendi tiplerini görebilsek keşke

Asla.
İnsanlar görünüşüyle karşılanır, karakteriyle uğurlanır..

İnsanları hemen uğurlamamalı. önce tanımalı.

Inanmam.
Her bireyin idealize ettigi bir fenotip vardir.

Lütfen, fenotip neymiş. Bizim genetiğimiz romantizm var, mektup arkadaşlığı var, yıllarca birbirini görmeden sevmek var.

Ergenken tipe acaip önem verirdim en yakışıklı en havalı bla bla büyüdükçe tipin bir halt olmadığını anlıyor insan.

Dostlukta , arkadaşlıkta, sohbette dış görünüş önemli değil.
Evlilikte, sevgililikte önemli.
Kendimizi kandırmayalım arkadaşlar

dış derken hangi dış
bak bu önemli
dış var duş var

konuşana kadar önemli olabilir. o ilk etkileşim var ya insanı rezil de eder vezir de.

her diyene inanmıyorum ama gözlemlerim doğrultusunda bazı inandığım kişiler var.

Geri