Dış görünüş önemli değil diyenlere inanıyor musunuz?

Konu sahibi son olarak 981 gün önce görüldü
Ali Ağaoğlu ve 18 yaşındaki sevgilisinin haberini okuduktan sonra, bu söze inanıyorum.

Ne amaçla ve kim tarafından dendiğine göre değişir.

İç güzelliğinin dışa vurmasını da ister insan.Yanına sırıtmayan bir tipi de arzulaması cabası tabii.

inanip inanmiyor olmami bos verin. direkt "yine bu konular" diyip, esnemeye basliyorum

Geniş omuzlu olması lazim bence erkek ırkının çirkin olsa bile

insanlar bi anda çirkinleşebilir yüz göz her şey olabilir…..

bu çok muallakta kaldığım bir şey… benim için dış görünüş bir yere kadar önemli. evet, dış görünüşü çekici gelmeyen birini tanımak istemeyebilirim… benim için en önemli şey kıvrak zekası…. Dış görünüşü iyi diye salak birine tahammül edemem…
ama yanıma yakışmayanı da istemeyebilirim…. zorsun ahir zaman…

dış görünüş önemli değil deyince bunlar da sanıyor ki dişini fırçalamayan, yağlı saçlarla dolaşan, haftada bir banyo yapan, üstü başı kirli, tırnaklarını kesmemiş tiplerden bahsediliyor. çok komik bu erkeklerin tripleri.kajzjJz

en çok satanlarda da kişisel gelişim kitapları duruyor. en güzel kitap henüz açılıp okunmamış olandır arkadaşlar. kapağa aldananlar, benim gibi sağ da sol da zırlıyor, enseyi karartmayın.

inanan
inandığına
inanmaya devam etsin

İnanmam en çok onlar dış görünüşe önem vermiyorsa bir şey bilmiyorum

Hayatım boyunca suratımdan ekmek yedim, yoksa ben kapıya konacak adam mıyım? Yoksa ben "Yüzümle para kazanıyorum." diye ağlayan Deniz Akkaya mıydım? Benim ne farkım var köhne bir yerdeki 2 karış sakallı, kara kuru bir şarapçıdan? Ve kim suratıma âşık olduysa ondan kaçtım, çünkü o benim kalbimi, benim yaşantımı sevmiyordu, sevmeyecekti, sevemezdi.

Bu bir çelişki değil.

Dış görünüş önemlidir, değil diyen de yalancıdır, evet diyen de yalancıdır, insanoğlu yalancıdır ve insanoğluna güven olmaz. Bu kadar nettir.

Geri