Diriliş Dizisini İzliyor musunuz?

Konu sahibi son olarak 2780 gün önce görüldü
Ailecek severek izliyoruz memet ali begg :cici:
Fakat, bazı şeylerisaptırıyorlar yine de etkileyici bir dizi.
Bir de süresi 2 saat yerine yabancı diziler gibi 45-60 dk olsa tadından yenmez.

yok ya ona gelmez bu işler :D

ayrıca oynamaya çalıştıkları tarih o dönemden tam 100 150 sene sonra yazılan bir tarih bire birlik imkansız elbet ama en azından katletmiyorlar hissi olarak karı peşinde koşan gibi anlatmıyorlar en azından:D

eerjhfjkd
Dövüş var adrealin var czlskdfjsdklfn
:D
Aşk var ama aşk dövüşün önüne geçmiyor :hih:

Ailecek severek izliyoruz memet ali begg :cici:
Fakat, bazı şeylerisaptırıyorlar yine de etkileyici bir dizi.
Bir de süresi 2 saat yerine yabancı diziler gibi 45-60 dk olsa tadından yenmez.

:asd:

Ya ben ilk sezonu kaçırdım :S Diziyi 1. bölümden izleyeyim dedim :D 1 saatten sonra uyuyorum sürekli :D
Yabancı dizilerde öyle olmuyordu, 5 6 sezon birden devam ediyordum.

Buna kafa dayanmıyor :D
Dikkat bozuyor :D Allahtan reklamlar var :p
Onlar bile az:s:

eerjhfjkd
Dövüş var adrealin var czlskdfjsdklfn
:D
Aşk var ama aşk dövüşün önüne geçmiyor :hih:

yani ben buna orantı diyorum genelde beceremediğimiz bişey 46 senede 1,5 sene istanbulda hayatını geçiren Süleymanı nasıl anlattıkalrınıda gördük :D

yani ben buna orantı diyorum genelde beceremediğimiz bişey 46 senede 1,5 sene istanbulda hayatını geçiren Süleymanı nasıl anlattıkalrınıda gördük :D

:asd:

O dizinin sadece ilk bölümlerini izledim :D Sonra dedim bu hürrem bana göre değil :p

Şimdi kösem nasıl onu merak ediyorum :asd:

Ben onu tarih sahnesi değil de bir film izler gibi izliyorum, siz de öyle bakarsanız oyuncuların ne denli iyi olduklarını görürsünüz.
Senaristi savunmuyorum ama kaliteden bahsediyorum ki ben her filmi diziyi izleyen bir insan değilim.

Ayrıca :) Partiyi desteklediklerini de görmedim o yıllara ait. Hı eğer öyle bir bölüm varsa o zamandan mı belli imiş hükumeti desteklediği onu anlayamadım.

O tarzda 1. sezonun tamamını izledim. 2. sezon başlayınca oyuncu tercihlerini çok amatörce buldum. Şu an izlemiyorum.

İktidar partisinin liderinin dizi setini ziyaret etmesi, dizi müziğinin seçim meydanlarından kullanılması bence yeterli. İyi seyirler diliyorum size :)

O tarzda 1. sezonun tamamını izledim. 2. sezon başlayınca oyuncu tercihlerini çok amatörce buldum. Şu an izlemiyorum.

İktidar partisinin liderinin dizi setini ziyaret etmesi, dizi müziğinin seçim meydanlarından kullanılması bence yeterli. İyi seyirler diliyorum size :)

Ben anlatamıyorum sanırım :)
O diziyi destekleyebilir ama oyuncuların onlara göre yönlendirmeleri nasıl olsa :D Tarihi baştan yazacak değil ya?

Peki teşekkür ederim :)

tarihe aşırı ilgisi, zaafı olan biri olarak vasat bulduğum yapım.
bir dizi ilk bölümden belli eder kendini ve ilk bölümü oldukça gerçek dışı ve vasattı.
yinede ikinci bölümede şans veriyim dedim yarısında kapattım sonra dah izlemedim.
ilk bölümde abinin biri, spiderman gibin kaleye tırmanıp rambo gibin şovalyeleri haklayınca bu dizi bana göre değil demiştim.
türkiyede kaliteli tarih filmi çekilmiştir ama dizisi henüz değil.
ayrıca muhteşem yüzyıl bile bundan daha gerçekçidir.

tarihe aşırı ilgisi, zaafı olan biri olarak vasat bulduğum yapım.
bir dizi ilk bölümden belli eder kendini ve ilk bölümü oldukça gerçek dışı ve vasattı.
yinede ikinci bölümede şans veriyim dedim yarısında kapattım sonra dah izlemedim.
ilk bölümde abinin biri, spiderman gibin kaleye tırmanıp rambo gibin şovalyeleri haklayınca bu dizi bana göre değil demiştim.
türkiyede kaliteli tarih filmi çekilmiştir ama dizisi henüz değil.
ayrıca muhteşem yüzyıl bile bundan daha gerçekçidir.

:trip:

Muhteşem olan bir hatunun hayatını anlatı tarihi değil.
Diğer konuya gelince, neden olmasın?
Bordo bereleri düşününce muhteşem insanların varlığını düşünen kişilerdenim.

Ben anlatamıyorum sanırım :)
O diziyi destekleyebilir ama oyuncuların onlara göre yönlendirmeleri nasıl olsa :D Tarihi baştan yazacak değil ya?

Peki teşekkür ederim :)

önemli olan kimin enyi desteklediği ya da prim topladığı değildir önemli olan özümüzdür değil mi ama ve dizi tarihi geçtim bizim özümüzü töremizi ataya saygımızı gerçek bir Türk töresini gösterdikleri ve anlatmaya çalışmalarıdır tarih ve seanryo elbette aynı olamaz ama bizim bundan kazancımızı iyi bilmemiz gerekir eleştirilerde yapıcı değil hep yıkıcı değil mi?

dizi sayesinde açıp kitaplara bakmaktır bana verdiği mesela Osman Gaziyi biliriz az çok ama onun babası Ertuğrulu ve onun yiğitliğini pek bilmezdik gerçekten de okudum yiğitliklerini mesela ama muhteşem yüzyılı seyredenlerin çoğu gerçekleri araştırmadı en basiti Hürrem çok iyi osmanlıca konuşup Süleyman yokken göz olmuş kulak olmuştur yönetimde sayesinde Süleyman herş eye hakimdi bu yüzden o kadar sürece dillere destan bir dönem oldu.)

ayrıca o akdar iyi savaşıyor olmasaydı bu atalarımız bizansa mı dayanırdı çökmekte ve yozlaşan Selçuklular bir taraftan Moğol istilası ayrı bir yandan onların iyi olmadığını düşünmek garip olurdu

önemli olan kimin enyi desteklediği ya da prim topladığı değildir önemli olan özümüzdür değil mi ama ve dizi tarihi geçtim bizim özümüzü töremizi ataya saygımızı gerçek bir Türk töresini gösterdikleri ve anlatmaya çalışmalarıdır tarih ve seanryo elbette aynı olamaz ama bizim bundan akzancımızı iyi bilmemiz gerekir eleştirielrde yapıcı değil hep yıkıcı değil mi?

dizi sayesinde açıp kitaplara bakmaktır bana verdiği mesela Osman Gaziyi biliriz az çok ama onun babası Ertuğrulu ve onun yiğitliğini pek bilmezdik gerçekten de okudum yiğitliklerini mesela ama muhteşem yüzyılı seyredenlerin çoğu erçekleri araştırmadı en basiti Hürrem çok iyi osmanlıca konuşup Süleyman yokken göz olmuş kulak olmuştur yönetimde sayesinde Süleyman herşeye hakimdi bu yüzden o kadar sürece dillere destan bir dönem oldu.)

İnsanların istediği tarih dizisi nedir biliyor musun? Çanakkale şehitlerini anlatıldığında da onların olağan üstü bir şekilde yaşadıklarını unutmaktır/unutturmaktır.

Ayrıca bu bir dizi. Osmanlı yoktan var olmuş bir devlet. Güçlüler inanılmaz güçlü insanlar da vardır. Bilek işi idi değil mi sonuçta ne bilim ne de başka bir şey vardı.

Millet istiyor ki, farklı bakılsın :D
Nasıl bakalım, ben bakamıyorum diğer türlü.

İnsanların istediği tarih dizisi nedir biliyor musun? Çanakkale şehitlerini anlatıldığında da onların olağan üstü bir şekilde yaşadıklarını unutmaktır/unutturmaktır.

Ayrıca bu bir dizi. Osmanlı yoktan var olmuş bir devlet. Güçlüler inanılmaz güçlü insanlar da vardır. Bilek işi idi değil mi sonuçta ne bilim ne de başka bir şey vardı.

Millet istiyor ki, farklı bakılsın :D
Nasıl bakalım, ben bakamıyorum diğer türlü.

milyon doalrlar harcanan iyi filmlerde bu sorgulamayı yapmıyorlar ama malesef şuanki hayatımızla bir tutuyoruz geçmişi olağanüstülük mü istiyorlar bir osmanlı tokadıyla kafatası parçalandığı da meydandadır onlar bizler gibi body değil kayalar kaldırarak antremman yapıyorlardı Fatih gibi Yavuz Selim gibi masal gibi geliyor onlara:)

dizide dediği gibi bunlar bebe uyutmak için değil adam uyandırmak içindir :D

ne bilim bi seyid onbaşıya şaşırmayanlar bunlara garip bakıyor ilginç:D

milyon doalrlar harcanan iyi filmlerde bu sorgulamayı yapmıyorlar ama malesef şuanki hayatımızla bir tutuyoruz geçmişi olağanüstülük mü istiyorlar bir osmanlı tokadıyla kafatası parçalandığı da meydandadır onlar bizler gibi body değil kayalar kaldırarak antremman yapıyorlardı Fatih gibi Yavuz Selim gibi masal gibi geliyor onlara:)

dizide dediği gibi bunlar bebe uyutmak için değil adam uyandırmak içindir :D

ne bilim bi seyid onbaşıya şaşırmayanlar bunlara garip bakıyor ilginç:D

fsdşfjsdklj

Bir de ne diyor ne diyor

"Tuğtekin Tuğtekin iyisin hoşsun da Ertuğrul'la aşık atabilmen için 40 fırın ekmek yemen gerekir"

xfgmskldfgj

helallll dedim
dklsjfgsdkf :asd:

fsdşfjsdklj

Bir de ne diyor ne diyor

"Tuğtekin Tuğtekin iyisin hoşsun da Ertuğrul'la aşık atabilmen için 40 fırın ekmek yemen gerekir"

xfgmskldfgj

helallll dedim
dklsjfgsdkf :asd:

doğru diyor ama hehe zamanına göre bakışı çok ileriymiş Ertuğrulun kan dökmeden Anadolu alınmadı bazen vay be diyorum bu adamdan gelen bir çocuk öyle bir devlet kurdu ki Amerikalılar araştırma birimi kurdular o kadar yüzyıl nasıl ayakta kalabiliriz diye hatta öyle örnek aldılar ki Amerikanın pencereleri bile Osmanlı gibi yukarıdan aşağıya sürgülüdür:D

doğru diyor ama hehe zamanına göre bakışı çok ileriymiş Ertuğrulun kan dökmeden Anadolu alınmadı bazen vay be diyorum bu adamdan gelen bir çocuk öyle bir devlet kurdu ki Amerikalılar araştırma birimi kurdular o kadar yüzyıl nasıl ayakta kalabiliriz diye hatta öyle örnek aldılar ki Amerikanın pencereleri bile Osmanlı gibi yukarıdan aşağıya sürgülüdür:D

Evet, adamın düşünceleri yeter. Ama sanırım inatçılık var biraz hı :ddklgjdklfgn
Hırslı ya ondan ötürü herhalde :asd:
Yalnız sadece onun çocuğu oluyordu değil mi diğerleri değil :S Dur hatırlayamadım şimdi :nee:

Evet, adamın düşünceleri yeter. Ama sanırım inatçılık var biraz hı :ddklgjdklfgn
Hırslı ya ondan ötürü herhalde :asd:
Yalnız sadece onun çocuğu oluyordu değil mi diğerleri değil :S Dur hatırlayamadım şimdi :nee:

yain hırslı tabi:D

sadece onun çocuğu derken:D

Geri