Diriliş Dizisini İzliyor musunuz?

Konu sahibi son olarak 2778 gün önce görüldü
Benim beğenerek izlemeye başladığım bir dizi, geçen hafta çok sinirim bozulsa da hayme hatunun yerinde olmak istemezdim.
İzleyen var mı bu diziyi:trip:

hollywood dizilerinin bir çoğuna taş çıkaran bence ülkenin en profesyonelce yapılan dizisidir sahnelerden çekimlerine kadar bu böyledir bi Muhteşem fiyasyo değildir :)

hollywood dizielrinin bir çoğuna taş çıkaran bence ülkenin en profesyonelce yapılan dizisidir sahnelerden çekimlerine kadar bu böyledir bi Muhteşem fiyasyo değildir :)

Ya Engin Altan Düzyatan bence rolünün hakkını fazlasıyla veriyor

Bayılıyorum laf sokmalarına ejksdhfjksdnv

Senaristi harika :D

evet bence karakter olarakta gayet iyi oturdu rol olarak ama yeni giren Noyan ı oynayan oyuncuyu hep aşk dizilerinde gördük burda harika bir oyuncu olduğunu gösteriyor

ve İbnül Arabi dokunuşları çok güzel tabi normalde o dönemde olmasa bile farklı tad vermişler :)

evet bence karakter olarakta gayet iyi oturdu rol olarak ama yeni giren Noyan ı oynayan oyuncuyu hep aşk dizilerinde gördük burda harika bir oyuncu olduğunu gösteriyor

ve İbnül Arabi dokunuşları çok güzel tabi normalde o dönemde olmasa bile farklı tad vermişler :)

Ben hangi dizilerde oynadı bilmiyorum ya da hatırlamıyorum da merak ediyorum o ses tonu gerçek mi :nee:

Bi de şaman var :D Kafasını kesiyor hep :asd:

Böyle bir dizi olduğunu şimdi okudum.
Ben niye herkes gibi oturup dizi izlemiyorum :T: ne güzel hayatlarınız var.

Ülkeden toplanan vergileri çarçur eden, yetersiz oyunculukların ( Engin Altan Düzyatan hariç) olduğu, ülkenin başındaki partinin reklamını aleni olarak yapan, tarihi hatalarla dolu (Ertuğrul'un babası, Tapınakçılar vs.) bir dizi.

Böyle bir dizi olduğunu şimdi okudum.
Ben niye herkes gibi oturup dizi izlemiyorum :T: ne güzel hayatlarınız var.

Ben yeni başladım :nee:
İnternetten uzaklaşınca dizi izleyebiliyorsun :asd:
Hatta evde insanların var olduğunu görüyorsun :D

Ülkeden toplanan vergileri çarçur eden, yetersiz oyunculukların ( Engin Altan Düzyatan hariç) olduğu, ülkenin başındaki partinin reklamını aleni olarak yapan, tarihi hatalarla dolu (Ertuğrul'un babası, Tapınakçılar vs.) bir dizi.

Adamlar diziye başlarken tarihi birebir anlatacaklarını söylemediler ayrıca tarih o kadar karışık ki, hangisinin doğru olduğunu nereden bileceksin?
Yakın tarih hariç(ki onlar bile karıştırılıyor bazı bazı)

Ben yeni başladım :nee:
İnternetten uzaklaşınca dizi izleyebiliyorsun :asd:
Hatta evde insanların var olduğunu görüyorsun :D

Vallahi yavru.Benim vaktim yollarda geçtiği için tv izlemek lüks geliyor bana
Yoksa internet vs bahanem değil :D :D evde internet kullanmıyorum ;)

Adamlar diziye başlarken tarihi birebir anlatacaklarını söylemediler ayrıca tarih o kadar karışık ki, hangisinin doğru olduğunu nereden bileceksin?
Yakın tarih hariç(ki onlar bile karıştırılıyor bazı bazı)

Bilinen şeyleri bile birbirine karıştırırken tarihi anlatmaları zaten mümkün değil :)

Vallahi yavru.Benim vaktim yollarda geçtiği için tv izlemek lüks geliyor bana
Yoksa internet vs bahanem değil :D :D evde internet kullanmıyorum ;)

Ayy evet o da var değil mi? Bak unutmuştum onu :/
Zor be yavrum senin için de. Akşam geç gidince evdekileri bile unutuyorsun.
Neyse kısmetse az kaldı :D

Bilinen şeyleri bile birbirine karıştırırken tarihi anlatmaları zaten mümkün değil :)

Ben onu tarih sahnesi değil de bir film izler gibi izliyorum, siz de öyle bakarsanız oyuncuların ne denli iyi olduklarını görürsünüz.
Senaristi savunmuyorum ama kaliteden bahsediyorum ki ben her filmi diziyi izleyen bir insan değilim.

Ayrıca :) Partiyi desteklediklerini de görmedim o yıllara ait. Hı eğer öyle bir bölüm varsa o zamandan mı belli imiş hükumeti desteklediği onu anlayamadım.

:dusun:

Yok ya hiç bir dizide izlememişim onu :D

Yalnız bence kadroda mete horozoğlu da olmalı :şirine:

yok ya ona gelmez bu işler :D

ayrıca oynamaya çalıştıkları tarih o dönemden tam 100 150 sene sonra yazılan bir tarih bire birlik imkansız elbet ama en azından katletmiyorlar hissi olarak karı peşinde koşan gibi anlatmıyorlar en azından:D

Geri