Ukala Sözler
Bronz Üye
normalde iki kardeş daha var ama dizide bişey geçmiyor ya
Dündar mıydı o :nee:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
normalde iki kardeş daha var ama dizide bişey geçmiyor ya
:asd:
Ya ben ilk sezonu kaçırdım :S Diziyi 1. bölümden izleyeyim dedim1 saatten sonra uyuyorum sürekli
Yabancı dizilerde öyle olmuyordu, 5 6 sezon birden devam ediyordum.
Buna kafa dayanmıyor
Dikkat bozuyorAllahtan reklamlar var :p
Onlar bile az:s:
Çok özeniyorum yabancı dizilere . Dediğin gibi bi oturuşta birkaç bölüm birden izliyorsun. Hem orda süreler az olduğu için aksiyon hiç bitmek bilmiyor sürekli filmin içindesin.
Bizim ülkemiz de bakıyorsun en az 2 saat çekiyorlar dizi. Reklamlarımız da 40 dakika (yani bir yabancı dizi kadar ) sürüyor![]()
Uzun olunca gereksiz diyaloglar fazla oluyor. Hele halime den ertuğrulun cilveleşmeleri yok mu of karnım ağrıyor :s:
Yine devlet kanalı olduğu için mozaikleme sansür biraz görmezden gelinip savaş sahnelerinde kan felan fışkırtıyorlar güzel oluyor![]()
Türk ve yabancılar arasında ki en büyük fark kestirmedir. Bizimkiler ballandımayı seviyorlar ki biz dedikodu yaparken de öyle değil mi
Ayrıca o kadar da çok aşk yaşamıyorlar :asd:
Bu bölüm çok sıkıldım mesela, hiç bir aksiyon yoktu :hih:
Ahmet Davutoğlu nun (Fındık Kurdu ) reklamını görmekten filmi izleyemedim bu hafta![]()