Diriliş Dizisini İzliyor musunuz?

Konu sahibi son olarak 2779 gün önce görüldü

:asd:

Ya ben ilk sezonu kaçırdım :S Diziyi 1. bölümden izleyeyim dedim :D 1 saatten sonra uyuyorum sürekli :D
Yabancı dizilerde öyle olmuyordu, 5 6 sezon birden devam ediyordum.

Buna kafa dayanmıyor :D
Dikkat bozuyor :D Allahtan reklamlar var :p
Onlar bile az:s:

Çok özeniyorum yabancı dizilere . Dediğin gibi bi oturuşta birkaç bölüm birden izliyorsun. Hem orda süreler az olduğu için aksiyon hiç bitmek bilmiyor sürekli filmin içindesin.

Bizim ülkemiz de bakıyorsun en az 2 saat çekiyorlar dizi. Reklamlarımız da 40 dakika (yani bir yabancı dizi kadar ) sürüyor :D
Uzun olunca gereksiz diyaloglar fazla oluyor. Hele halime den ertuğrulun cilveleşmeleri yok mu of karnım ağrıyor :s:

Yine devlet kanalı olduğu için mozaikleme sansür biraz görmezden gelinip savaş sahnelerinde kan felan fışkırtıyorlar güzel oluyor :D

izlediğim üçdiziden biri.

Çok özeniyorum yabancı dizilere . Dediğin gibi bi oturuşta birkaç bölüm birden izliyorsun. Hem orda süreler az olduğu için aksiyon hiç bitmek bilmiyor sürekli filmin içindesin.

Bizim ülkemiz de bakıyorsun en az 2 saat çekiyorlar dizi. Reklamlarımız da 40 dakika (yani bir yabancı dizi kadar ) sürüyor :D
Uzun olunca gereksiz diyaloglar fazla oluyor. Hele halime den ertuğrulun cilveleşmeleri yok mu of karnım ağrıyor :s:

Yine devlet kanalı olduğu için mozaikleme sansür biraz görmezden gelinip savaş sahnelerinde kan felan fışkırtıyorlar güzel oluyor :D

Türk ve yabancılar arasında ki en büyük fark kestirmedir. Bizimkiler ballandımayı seviyorlar ki biz dedikodu yaparken de öyle değil mi :D
Ayrıca o kadar da çok aşk yaşamıyorlar :asd:

Bu bölüm çok sıkıldım mesela, hiç bir aksiyon yoktu :hih:

Türk ve yabancılar arasında ki en büyük fark kestirmedir. Bizimkiler ballandımayı seviyorlar ki biz dedikodu yaparken de öyle değil mi :D
Ayrıca o kadar da çok aşk yaşamıyorlar :asd:

Bu bölüm çok sıkıldım mesela, hiç bir aksiyon yoktu :hih:

Ahmet Davutoğlu nun (Fındık Kurdu ) reklamını görmekten filmi izleyemedim bu hafta :D

Geri