Dini inancınız nedir ?

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü

İnancınız nedir?

• Sünni islam

Kullanılan: 68 63.0%
  • Şii islam-Alevi

Kullanılan: 5 4.6%
  • Hristiyan

Kullanılan: 1 0.9%
  • Musevi

Kullanılan: 0 0.0%
  • Ateist

Kullanılan: 17 15.7%
  • Budizm-Hinduizm

Kullanılan: 4 3.7%
  • Diğer-Pagan inançlar

Kullanılan: 13 12.0%

• Kullanılan toplam oy
    108
Kafirun suresinin Sizin dininiz sizedir benim dinim bana kismini istiyorum anket siklarinda .

Neden cok sukur acaba? yaratan Allah Once islam demiyor mu? sunni olmanın neyine şükür ediliyor anlam veremiyorum.

Elhamdüllah Müslümanım deriz olay geçer, birde sonuna cok sukur sunni.. ee sunniler mi sevecek alevileri hanifeleri şiileri.. Allah once Müslümanlığı vermiş, geçmişte ki büyük din liderleride mezhepleştirmiş dini. olay bu kadar basit. biri sağdan gitmiş diğeri soldan diğerleride kaldığı yerde kalmış.

Bir insanin inancıyla gurur duymasi ve bu inanca sahip olduğu için kendini sansli hissedip,
Bunu kendisine nasip ettiğine inandigi yaraticiya sukretmesinden daha doğal ne olabilir acaba ?

Bunun neresi seni rahatsız etti öğrenebilir miyim ?

Bir insanin inancıyla gurur duymasi ve bu inanca sahip olduğu için kendini sansli hissedip,
Bunu kendisine nasip ettiğine inandigi yaraticiya sukretmesinden daha doğal ne olabilir acaba ?

Bunun neresi seni rahatsız etti öğrenebilir miyim ?
Çok şükür Müslümanım. ... derim kapatirim konuyu. Mezgepsel olarak şükür edilir mi. Ben İslâm dinine sukret
Meye bişey diyemem bana ve kimseye düşmez. Alevi bi insan çok şükür aleviyim derse otekilestirme olmaz mı. Tek din islam. Buna sukrederim. Mezhebinin sukretmesinden hoslanmadim sadece.

Elhamdülillah Müslümanım ve Hanefi mezhebindenim

Çok şükür Müslümanım. ... derim kapatirim konuyu. Mezgepsel olarak şükür edilir mi. Ben İslâm dinine sukret
Meye bişey diyemem bana ve kimseye düşmez. Alevi bi insan çok şükür aleviyim derse otekilestirme olmaz mı. Tek din islam. Buna sukrederim. Mezhebinin sukretmesinden hoslanmadim sadece.

Dostum, kimsenin kendi inancıyla gurur duymasi, bir baskasinin inancini dislamasi anlamına gelmez. Bence sen fazla alinganlik yapiyorsun.

Ayrıca bir insan yalnızca mezhebi için değil, aksam yediği yemek için bile çok şükür diyebilir.
Bu son derece normaldir.

kamki benim nickte boşta şu aralar kullanabilirsin. :p

sakirtim ben^

Ateist ile Deist arasındayım.

olum söylemeyin lan yarın birgün savaş neyim çıkar bu sunni arkaaşlar gelip kafanızı neyim keserler bak akıllı olun .

Geri