Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Neden cok sukur acaba? yaratan Allah Once islam demiyor mu? sunni olmanın neyine şükür ediliyor anlam veremiyorum.
Elhamdüllah Müslümanım deriz olay geçer, birde sonuna cok sukur sunni.. ee sunniler mi sevecek alevileri hanifeleri şiileri.. Allah once Müslümanlığı vermiş, geçmişte ki büyük din liderleride mezhepleştirmiş dini. olay bu kadar basit. biri sağdan gitmiş diğeri soldan diğerleride kaldığı yerde kalmış.
Çok şükür Müslümanım. ... derim kapatirim konuyu. Mezgepsel olarak şükür edilir mi. Ben İslâm dinine sukret
Bir insanin inancıyla gurur duymasi ve bu inanca sahip olduğu için kendini sansli hissedip,
Bunu kendisine nasip ettiğine inandigi yaraticiya sukretmesinden daha doğal ne olabilir acaba ?
Bunun neresi seni rahatsız etti öğrenebilir miyim ?
Çok şükür Müslümanım. ... derim kapatirim konuyu. Mezgepsel olarak şükür edilir mi. Ben İslâm dinine sukret
Meye bişey diyemem bana ve kimseye düşmez. Alevi bi insan çok şükür aleviyim derse otekilestirme olmaz mı. Tek din islam. Buna sukrederim. Mezhebinin sukretmesinden hoslanmadim sadece.